Under Armour ss16

Trots att det känns som att vintern knappt börjat fortsätter jag bjuda på ögongodis inför våren 2016. Förra veckan fick jag ett pressmail med nyheter från Under Armour ss16 och eftersom jag inte hann gå på visningen i höstas var jag nyfiken och vill dela med mig. Träningsklädmärket är huvudsponsor åt mannens företag Sports Club Education så mycket av herrkläderna får jag en personlig uppvisning av här hemma och ibland får jag själv produkter att testa (ex. de här sköningarna), men på bilden plagg och skor ur damkollektionen för vår/sommar 2016.

Under Armour ss16 /annalissjanis.se

Som vanligt från detta klädmärke plagg med mycket energi. Precis som hos SOC och Röhnisch knalliga färger som påminner om sol och blå himmel. Läckert, eller hur? 

5 Comments
  1. Under Armour kan nästan vara det enda välkända märket som jag faktiskt aldrig provat några plagg av. Inget medvetet, men det har bara blivit så. Den mönstrade bh:n var riktigt läcker! Tänker på joggingrundor på en strand i t.ex Turkiet 😉
    Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.