Vasaloppet Öppet Spår 2013 – perfekt lopp!

Mål Öppet Spår 2013/Anna Lissjanis

PERFEKT! Ett ord som beskriver hela mitt Öppet Spår 2013. Utan att överdriva. Tid: 7 h och 33 minuter. Är så jäkla lycklig just nu. Stolt över min prestation (hehe – slog mannens tid 🙂 och ännu en gång har min kropp bevisat hur grym den är.

Öppet Spår 2013

Som sagt, allt var perfekt:

 • Uppladdningen – ingen magknip och grym energi hela loppet. Ben & Jerry levererade som vanligt. Tack goda ni!
 • Kroppen – lite stela höftböjare annars stark hela vägen och inga skavsår. Det är nu efteråt man får kvitto på vad all träning gett. Tack Anna!
 • Vallan – perfekt! Bra fäste i uppförsbackarna som sen släppte lagom till nedförsbackarna. Tack Gustav (som själv åkte på 7 h – grymt)!
 • Vädret – jamen kan det bli bättre? Lite kallt vid start men jag var väl klädd och slängde en överdragströja åt skogen när det blev varmare ute (låg runt 0-an). Solen stålade och jag njöt. Tack vädergudarna!
 • Peppen – alla hemmavid, att de vid varje kontroll ropade de i högtalarna: ”Här kommer Anna Lissjanis som driver en av Sveriges största träningsbloggar..” och NI. Tack för alla lyckönskning!

Nu sitter jag i bilen på väg hem för att fira med vänner och familj. Får tacka dem också för markservice medan vi varit borta och mannen för alla mina träningstimmar då han fått ha hand om alla barnen. Love you all ❤

58 kommentarer
 1. Grattis Anna! Fantastiskt bra jobbat! Jag har följt dig via appen hela dagen! Jag åkte öppet spår och det var tufft men idag känner jag mig oerhört stolt (och mör)! Du är en fantastisk inspirationskälla! Massa kramar

 2. Stort grattis, vilken prestation!!!! Grymt bra jobbat, förstår att du är lycklig och stolt 🙂 Jag skulle så gärna själv vilja åka 90km nån gång och nu blir jag ännu mer inspirerad! Kram

 3. Jättebra jobbat Anna! Ni verkar ha haft en underbart fin dag, härligt!
  Njut nu ordentligt av din jättefina prestation.
  /Helena V

 4. Jag åkte också igår, 7h 32 min 🙂 Men jag är inte lika pigg som du idag, känner mig överkörd av en ångvält och jag jätteont i axeln. Och märkliga skavsår på onämnbara ställen?!?!

  Grattis till ett väl genomfört lopp!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras