Torsdaglyft

jag_inst_riddarh

Beklaga sig och gnälla tycker jag man måste få göra ibland, men när det är klart är det roligare att plocka fram det positiva i tillvaron. Hemma hos oss har sjukstugan fortsatt med dunderförkylda småttingar, och jag och mannen pusslar på bäst vi kan med inbokade möten/träningskunder. Igår cyklade jag som en jojo mellan företagsgymmet på på Riddarholmen, snorungarna hemma, Elite Rehab Studio och..

rumpkickSista övningen i passet – ett typiskt ”rumplyft”. Annars utfallsgång, marklyft, enbenssquat och lårcurl i TRX, samt overhead squat.

..och SATS Stureplan. Både jag och Jonas prioriterar att få en träningsstund, trots jobb och allt kring barnen. Det gör oss till bättre föräldrar, partners, företagare och medmänniskor. Det är ganska logiskt. Andrum och energi in – energi ut!

instr_riddarhDagens tränings/instruktörskläder: Linne & strumpor – Gococo, sport-bh – Daily Sports, tights & jacka – Röhnisch, skor – Merrell.

Mår du bra i dig själv är det lättare att förmedla glädje till andra. PT-yrket är oftast väldigt tacksamt på så sätt att vi jobbar med personer som också vet att de mår bra av sin träning, och därför också genererar energi tillbaka. Sen är inte alla där för att de älskar att träna och då får man ge lite extra pepp, men att lyfta andra, se dem förstå och bli sådär nöjda över sig själva – det ger dubbelt tillbaka.

Fler personer jag vill lyfta lite extra denna torsdag är de här:

  1. En tjej jag beundrat mycket ända sen jag fick vetskap om hennes Träningsglädje. Vad jag minns var bloggen ganska enkel till en början (?) till att bli den med vackrast bilder, kloka ord, självförtroende och en känsla av välbefinnande. Se den här snygga filmen så förstår du.
  2. En glädjespridare av högsta rang. Ärlig och älskvärd. Läs och bli glad.
  3. En vinnare som kommer få lyfta helt själv vid kursen Eleiko Powerlifting steg 1. Vinnare i tävlingen är Sara Tilling, även hon en stor inspiratör med ett brinnande lyftarintresse. Grattis Sara!
5 Comments
  1. Håller helt med. Min man och jag prioriterar också en stunds träning även när mycket annat kallar. Man får pussla och det är inte ofta som hemmamyskvällar framför en film prioriteras men vi tycker också att det ger väldigt mycket att få sin träningsdos och att man kommer hem som ett gnistrande nyladdat batteri. Då har man ork både för familj och hem. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.