Förfest Workout Åre 2015

Det är alltid lika skönt att komma upp en dag innan allt drar igång. Lugnet före Workout Åre-stormen. Den är hur kul som helst, men jag som varit på konventet många gånger reser hit lika mycket för att insupa miljön och koppla av. Jag och Jonas kunde checka in på ett relativt tomt Holliday Club igår och det är så lyxigt att vi bara har oss själva att ta hand om. Det är fördelen med att sällan ha hjälp av barnvakter – när vi väl har det njuter vi och unnar oss maximalt.

hollidayclub

Något som inte är svårt med ett stort familjerum med balkong mot Åresjön. Det är så vackert och ovanligt mycket snö på topparna för årstiden.

aresjon15

Jag pratade lite med Ann-Sofie Forsmark som är med och leder Workout Åre´s traditionella Topptur, om att skutan kan bli svår att bestiga för deltagarna i år. ”Man sjunker ner till midjan i snö på vissa ställen” berättar hon. Synd, för det är en fantastisk utsikt vid klart väder och en upplevelse du aldrig glömmer.

tr_woa15

För mig är någon topptur inte aktuell p.g.a. magen, men jag tränar det jag kan och tycker det är kul att göra det ihop med Jonas för en gång skull. Igår ett styrkepass innan middagen som gör sig påmint med skön träningsvärk i rumpan idag. I morse ett överkroppspass innan frukost. Eleiko-mannen gnäller lite över det lilla, förhållandevis dåligt utrustade hotellgymmet, men själv är jag inte så kräsen när det gäller semesterträning. Bara jag får hålla igång lite är jag nöjd.

I morgon bitti planerar vi gå på spinning med Jessica Claréns sambo Jaime Palou, och kanske blir det en promenad vid sjön samt lunch på Åre Bageri efter mötet Jonas är på just nu. Det är det som är så skönt – vi behöver inte bestämma något. Kan göra det som känns bra för stunden.

mat_woa15

Träna när/var/vad vi är sugna och äta när/var/vad vi är sugna på. Igår sen middag på O´Learys och godis i sängen framför ”Svett och etikett” (otroligt roligt avsnitt om cykling som sport med hög igenkänninsfaktor för mig infrö Vätternrundan). I morse frukost utan ”kladd och marathon fram och tillbaka till buffén”. Nu arbetsro med en Questbar och Åre-vatten till mellanmål, med utsikt över en hel sjö full av mer.

3 kommentarer
  1. mums med questbar som mellis. Helt klart min favorit i bar-djungeln, favoritsmaken är cookie dough, tätt följt av rasberry-white chocolate! 🙂
    Mysigt med lite tid tillsammans, bara ni två. Precis vad ni behöver med tanke på erat vanliga vardagstempo som är minst sagt högt 😉

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras