Träningsfilm: Parövningar 2 – styrka för löpare

Det fredag, VÅR i luften och så mycket mer lockande att ut i solen och röra på sig.

Bilden ovan är från den härliga dagen med Get OUT to workOUT-pass på Blogger Boot Camp, fångad av Sofie Lantto´s vassa kamera. Mindre skönt var det ute när jag och Milla filmade de här parövningarna med styrka för löpare under helgen på Örenäs Slott. Där var det starka, isande vindar från havet som nästan höll på att vinna över oss, men vi fick i alla fall till ett par övningar på film innan tänderna hackade för mycket.

Vid nästa löppass ihop med en kompis – testa att avsluta med dessa fyra övningar för core-, lår-, överkroppsstyrka och rotation i ryggraden. Muskler och rörelser som på sikt gör dig till en starkare, mindre skadedrabbad löpare.

Parträning – styrka för löpare

1. Enbensutfall

2. Benpress

3. Skottkärra med armhävning

4. Bålrotation med high five

Här hittar du första filmen där jag och Milla visar parövningar för core och hållning.

Lycka till och fin fredagsfys friends!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras