Collegetröjor – mysig trend ss17

reebok_mys

Collegetröjor med t-shirtärm. Stora, pösiga och mysiga. Äger du någon sådan? Om inte kommer du se mycket av plaggen till våren, för nästan alla träningsklädmärkena jag kikade på i tisdags visade det i sina ss17-kollektioner. Här kan du se dem i min vlogg från pressdagen.

De flesta collegetröjor i en retro gråmelerad nyans och sådär inbjudande att mysa runt i en hemmahelg eller ute i naturen. Passande nu i höst faktiskt, men lite kallt om armarna kanske?Därför en trend vi får vänta med till våren.

Jag är fram för allt skönt mode, speciellt det du både kan ha på gymmet och annars. Därför börjar jag med att visa dig just de här plaggen av alla jag fotade under pressvisningarna. Vinnare av de kläder jag utsåg som personliga favoriter, i alla fall känner jag så en mörk hösthelg som den här.

3 collegetröjor med kort ärm, ss17

1. Översta collegetröjan är från Reebok.

pumpa_mys

2. Puma. En vid och vit, en grå med klassisk vit revär och dragkedja.

bjornborg_mys

3. Björn Borg.

Gosiga va?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras