REA-tips för shopping till kräsna storbarn

** Inlägg i samarbete med KidsBrandStore **


En häftig sak med att vara förälder till fyra barn är dels att se hur olika personligheter och intressen syskon kan ha, dels hur dessa ändras med åldern. Min förstfödde till exempel, Hugo som snart är 12 år, har alltid varit extremt kräsen med vad han har på sig för kläder – redan som 3-åring. Då var det knappast tal om vilka märken kläderna hade, men det är något som blivit viktigare på senare år.

Några hundra meter bort från hotellet här i Kroatien ligger ett litet shoppingstråk där Jonna redan dag 1 såg en batikklänning hon så gärna ville ha. Känner jag mig själv rätt ger jag nog vika innan vi rest hem, men egentligen är behovet inte så stort. Några som däremot skulle behöva lite nya sommarkläder är Hugo och Hampus, men för dem duger inte turistståndens utbud. Ja, du ser ju på bilden – Hugos min säger allt..

Det är ändå mysigt att strosa runt tillsammans och shoppa kläder är ändå både smidigast och billigast på nätet, oavsett var vi befinner oss.
Just idag vill jag tipsa om sajten jag skriver det här blogginlägget i samarbete med – KidsBrandStore, där du just nu kan fynda kvalitetskläder, skor och accessoarer för barn och ungdomar mellan 8-16 år till 25-60% rabatt. Där ska jag själv kika på tendriktiga kläder från bland andra Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance och Lyle & Scott ihop med mina killar. Beställer vi idag hinner det precis komma tills vi är tillbaka i Sverige eftersom det bara tar 1-3 dagar att få hem varorna.
Har du också stora barn som växt ur garderoben? Rean som startar idag hos KidsBrandStore hittar du här.

** Inlägg i samarbete med KidsBrandStore **

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras