Magövningen maghjulet i 3 nivåer – veckans träningsfilm

maghjulet
Minns du träningsredskapet maghjulet som gjorde succé i TV-shoppen på 80-talet? Kanske till och med ännu tidigare. Killar i hotpants och pannband som rullade sig till ett sexpack innan de stuvade undan redskapet under soffan. Vilken inre nostalgitripp! Jag vet inte ens om TV-shoppen lever kvar idag, vet du? Men hjulet rullar vidare, både på olika fordon och i gymmen. Ett riktigt bra redskap att träna framför allt raka- och inre magmusklerna, men du kan lika gärna göra som jag – använda en skivstång.
Jag kallar fortfarande magövningen maghjulet så att du ska förstå. Om inte – här visar jag hur den går till i 3 svårighetsgrader, så får du testa dig fram och hitta den som är lagom utmanande för dig.

Magövningen maghjulet i 3 nivåer

  1. På knä.
  2. Med böjda ben.
  3. Med raka ben och knäindrag.

Dessa kom jag på mellan mina marklyft i tisdags. Perfekt just som superset mellan andra övningar med skivstång.
Lycka till om du testar och oavsett – ha en fantastisk fredag! Kram

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras