Rörelseglad Valborg i bilder

Hej sköna maj och du som läser!

Visst känns det som måndag efter denna Valborg? Om du också varit ledig ett par dagar? Jag har visserligen skött uppdateringar SportHälsa under långhelgen, men med familjen runtomkring och utflykter känns det inte som jobb. Nu blir det fint med lugnare arbetsmiljö innan nästa helg, men dagarna ihop med barnen har varit värdefulla. Utan tider att passa, varken träning för fotbollsgrabbarna eller mig, men med andra slags aktiviteter. Lekfull och spontan rörelse som hela familjen brinner för.
Ej på bild en massa hoppande och klättrande på Bounce, samt mindre rolig men tillfredställande städning. Men så är det ju med bloggar – allt fångas inte av kameran. 

Rörelseglad Valborg i bilder


I tisdags gick vi till Hjorthagens IP för att spana in årets Majbrasa. Vackert och en tradition som bygger gemenskap med både okända och kända människor. Vi träffade flera vänner, grannar och många från barnens fotbollslag att snacka med.

Och självklart tog vi med fotbollar. Att spela var egentligen självaste höjdpunkten för de flesta i familjen.

Igår fortsatte familjeäventyren i Sports Club Educations utbildningslokaler ihop med vänner. Perfekt tillhåll en regnig förmiddag, precis så som vi hittade på roliga lekar i gruppträningssalen då jag jobbade på och hade tillgång till KTH-Hallen. Milla med familj och Erik med barn kom också dit. Vi spelade Dodge Ball.

Nästan som spökboll, men som är en riktig sport. Med mjuka små bollar och riktigt kul, även för icke-boll-älskare.

Vi testade även hinderbanan i anslutning till gymlokalen. Så roligt och barnen var grymma! Smidiga och orädda som vanligt. Jonna klättrade rakt upp i repet, Junior gick hela armgångsställningen och Hampus kom lätt upp för väggen. Själv tycker jag det är lite läskigt, efter magoperationen och allmän feghet som kommer med ålderdomen, men allt går att öva upp. Och det du tycker är roligt ger sig självt många gånger, för lust föder framgång.
Sen fikade vi, med chans att prata om livet och framtiden. Jag och Milla är sugna på att göra något ihop framöver, både jobbmässigt och privat. Även om det kan gå månader mellan gångerna vi ses är det fint att saker att se fram emot. Och veta att hon är så nära, trots långt ifrån. Har du väl fångat en god vän – håll hårt i nätet!
Firade du Valborg eller vad har du haft för dig de senaste dagarna?
KRAM /A

2 kommentarer
 1. Hej Anna!
  Det blev en sorts Valborg. Vi skippade knytkalas och brasa på bygdegården till förmån för lång middag och spel med föräldrarna. Våra barn har läggsdags precis när allt kalasande drar igång, så det dröjer några år innan det blir brasa! Allt har sin tid! 😀
  Kul att se bilder från Hjorthagens IP. Morbror bor på Motalavägen, och jag har tillbringat många roliga stunder där!
  Tack för en fin, tänkvärd och inspirerande blogg!
  Mvh Maria (exiljämte i Västerbotten)

  1. Mara – låter som en mysig Valborg det med 🙂
   Jasså, ja världen är liten. Tack själv som skriver. Det gör mig så glad! 🙂
   Kram!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras