Valborg 2021 – helgen i bilder

”Power”..

..var ämnet jag inledde min Valborg 2021 med. En ca 2 timmars digital guidning av Therése och Sara med meditation, yinyoga och samtal + konkreta råd om makt, pengar och sex. Att äga sin tid, sinnesstämning, plats.. Mer om deras klockrena workshops kan du läsa här. Rekommenderar dom varmt!

Plan A var ändå att rulla ut mattan på en solig brygga, men den ändrades till en annan som du ser. Då omedveten om hur passande den var (”att äga sin plats..”). Grannarna får vänja sig. Betydligt närmare till konstgräset runt husknuten än vattnet vid Husaviken, perfekt i lä från vinden och otroligt nog inte EN enda lirare besök under timmarna. Men jo, jag förstår om du tycker det var en lite märklig yogaplats. Plan B var ärligt talat att ta en härlig bild i solen och gå hem för att fortsätta inomhus, men det var så himla skönt där. Ljusen och värmen hjälpte liksom till att ge lugn.


Bygga power från tuffa träningspass visar jag dig ofta, funkar det med, men sällan chill. Det händer ändå en stund varje dag, fysiskt vid allt jobb framför datorn och i soffan om kvällarna, mentalt i rörelse. Dock sällan jag ligger still så länge mitt på blanka arbetsdagen  Stolt att jag klarade det. Visserligen med ett och annat ”får inte glömma..” och ”vad ska vi att äta till middag..”, men sen landade jag igen. Spänningar i kroppen släppte samtidigt som jag fick flera klokheter, ”aha” och grund till bra beslut framöver, men även insikt och nöjdhet för nu. Var jag är, det/dom jag har i min närhet, förväntan..

Kan inte tänka mig en bättre start på Valborg 2021. Egentligen döpt ”Date Night”, men skulle knappast bli rofylld och klartänkt med mina 4 favorithuliganer omkring som tog över här och där hemma senare så en ”Day Date” fick det bli för mig. Yin innan yang kan vi säga, älskar båda och här visar jag dig mer av allt vi gjort.

Valborg 2021 – helgen i bilder

Tortilliapizza till fredagsmyset.

Kort styrkepass på lördag morgon. 2 superset för överkroppen innan..

..träningsmatch för Junior. Vi cyklade ihop vänner till Ekhagens plan, kul att se grabbarnas iver efter ett långt matchuppehåll.

Lunch och lek med kusinerna. Valborg 2021 bjöd inte på någon majbrasa i stan, men värme och energi från sol och annat/andra. Härligt att vara ute nästan hela lördagen och att hänga med min syster och familj. Även om vi bor i stan blir det allt för sällan vi ses, men väl när – himla mysigt. Älskar min familj och mitt nya närområde som jag visade runt dom i. Husaviken är så fint att promenera runt och restaurang Norra Bryggan är ett hett tips om du är i krokarna av Norra Djurgårdstaden. Blandad meny för olika smaker, vällagat, bra service och gott.

En kväll i soffan. Som sagt, det är där vi alla hamnar om kvällarna, i lördags med godis, glass och serier/skärmar.

Liksom på mornarna, vissa gånger nästan hela barnaskaran. Och jag – snabb att fånga den unika stunden sams med kameran.. ♥ Ja, söndagen startade såhär. Hugo hade bytt boende för att rå om sig själv när Jonas var bortrest, förstår hans behov av space som tonåring, medan resten var uppe tidigt och laddade för sina aktiviteter i tvillingarnas soffsäng. Fotboll, pingis, promenad för Jonna lite senare och..

..löpning för mig mellan allt. Bilden är från en annan morgon, men även denna sprang jag längs vatten i solen. 4 x 4-minutersintervaller med 2 minuters skön lufs mellan varje och runtomkring.

Resten av dagen fortsatte med pannkakor, tvätt, en promenad med Jonna, läxor, jobb, snart hamburgare.. Som jag även berättade på Instagram – ofta har jag vilodag på fredagar, medan det är full fart på söndagar. Lite tvärtemot traditionen, men vila hinns också. Är full av olika slags energi och guldstunder från den här helgen.

Hur var din Valborg 2021? Önskar dig en skön kväll och strålande ny vecka. Kram! /A

2 kommentarer
  1. Vad härligt! Jag hade också en fin valborgsfredag med lunchpicknick med några vänner utomhus i solen! 🙂 Sedan helg med ett träningspass och en del plugg men det var bara kul.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras