Pure Move Bra – bästa sport-bh just nu?

Bekväm rörelsefrihet med rätt support – utan att bli genomblöt av svett..

Det måste väl ändå vara målet för träningsklädsföretagen? Jag har testat många tränings-bhar under mina år som bloggare och kan intyga om att utveckligen går framåt. Från att mest prioritera stöd till svett-transporterande material, design och vadderade kuddar för ”bröstlyft”, komfort och nu – en kombination av allt detta i samma sport-bh!

I förra veckan fick jag hem produktprover från Reebok, en ”Pure Move Bra” som ska hjälpa oss att återfå vårt stöd, men även smidighet och snyggt formade kupor – utan lösa kuddar som äts upp i tvättmaskinen. Dessutom dessa tights och ett par svarta skor. Men fokus var på sport-bhn…

Pure Move Bra

”Kvinnor har förjänat bättre sportbehåar länge. Faktum är att den första inte ens kom till förrän en frustrerad löpare sydde ihop två suspensoarer. Vi är fast beslutna att ändra på den här saken. Vi gjorde det med den första sneakersskon för kvinnor. Och nu gör vi det igen, med den första sportbehån som utformats med kvinnors rörelsemönster i åtanke. Allt för att du ska få det stöd du behöver. Det här är ingen vanlig sportbehå. DET ÄR FAKTISKT DEN SISTA SPORTBEHÅN DU NÅGONSIN KOMMER ATT BEHÖVA”, läser jag på Reeboks hemsida.


Och ja – den sitter skönt! I tunt, svalkande och mjukt material med små lufthål i ryggen. Utan skavande sömmar (trots att den är sydd av 7 delar) och i en ny teknologi som reagerar så att stödet blir större när du studsar mer och mer följsamt när du exempelvis yogar. Dessutom tycker jag det är bra att den finns i 10 unika mellanstorlekar, så att du kan hitta den rätta just för dig. Vi är ju för fasiken olika skapta, vilket är fantastiskt – speciellt när klädtillverkarna också tar hänsyn till det!

Pris: 599 kr

Tighsen gillade jag också massor. Smidiga som du ser, med bekvämt hög midja och mjukt tyg. Nu har jag inte hunnit testa kläderna vid träning utan bara vid ”klassisk köksbänksstretch”, haha, men om jag stöter på problem lovar jag att hojta inför eventuellt köp.

Vill även förtydliga att det här inte är något betalt samarbete och (som alltid) helt mina egna åsikter. Men är det något jag gillar rekommenderar jag det gärna till fler och vill även få in lite mer träningsmode här i bloggen, det som var mitt huvudfokus i begynnelsen som ”Trend o träning”. KRAM! /A

2 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras