Crush it! Från deltagare till eventarrangör

Crush it!

..står det på topparna Derin fixat inför SportHälsas bloggevent i tisdags. Crush it som i att ”krossa dina utmaningar” eller ”crush on it”, att älska det du gör? Jag kan tänka mig båda tolkningarna och gillar även det silkeslena, luftiga tyget. Har en lika dan topp från SOC i svart som både är sval under träningen, sitter snyggt och bekvämt.
”Crush it”, med båda mina tolkningar, passar även bra in på veckans start. Yogabubblan från helgen i Åre sprack snabbt när jag kastades in i familjeliv och jobb. Från att glida runt och ta emot en massa inspiration som deltagare på event till att ”krossa motgångar” och arrangera ett själv. Men trots att det både är mycket att hålla reda på i skallen, praktiska saker att fixa och nervositet över att allt ska klaffa, älskar jag det. Utmaningen, trixet att få ihop bitarna och absolut inte minst – resultatet! Att bjuda alla kollegor, som blivit lite som en bonusfamilj, på något kul. Träna, snacka, äta gott och mysa ihop en halvdag.

Staffan på Viberoom i Djursholm berättade om hur vibrationsträning på Power Plate funkar. Sen tränade vi igenom ett pass – från uppvärmning, styrka i hela kroppen, pulshöjare, stretch och massage. Superkul – och jobbigt i vissa stunder.

Eleonor, en av våra grymma projektledare, och Rebecca.

Milomir och Gianna som bloggar på Workout Knockout och som själva kör pass med Power Plate.

Vicktoria “Life in a happy way” gör snygga spänsthopp.

Min bästa Derin – SportHälsas eminenta AD och bloggare.

Elmina känner jag sen långt innan SportHälsa tiden. Så roligt att ha henne i vårt blogggäng och att ses igen!

Efter träningen fortsatte vi mingla över veganska Oumph Bowls från Squeezed Up som jag hämtat upp på morgonkvisten. Det var första gången jag smakade Oumph, men inte sista. En köttliknande konsistens och god smak från marinad och kryddor. Och den lilla såsen, som pricken över i.
I bakgrunden ser du också en goodiebag från Wallderinska skymta, samt dryck från Vitamin Well. Läs mer om våra samarbetspartner och bloggträffen i den här artikeln om nyfiken.

I min SportHälsa-familj räknar jag både in kollegorna från kontoret, våra frilansskribenter och bloggare. Sistnämnda känner jag mig lite som en mamma för, eftersom det är mig de vänder sig till om det uppstår problem med sajten, om de vill att jag puschar något inlägg i SportHälsas kanaler eller annat. En ärofylld roll och jag är så stolt och glad att de vill blogga hos oss. Roligt att äntligen se flera av dem IRL i tisdags, vissa som jag bara pratat med via mail tidigare.

Det var också kul att åter igen testa Power Plate under en längre workshop än sist jag provade, men på kvällen var det snarare soffan jag sträckte mig efter. Lika lycklig som du ser på bilden var jag trött och nöjd efteråt. Ny kunskap, intryck och sociala sammanhang ger otroligt mycket, samtidigt som det slukar energi. I alla fall hos mig. Därför ställde jag in ett event som jag var bjuden på igår morse, tog en mysjogg i skogen och njöt av hemmajobb i tystnad resten av dagen.
Inspiration och förälskelse – fina grejer i superset med lugnet. Eller hur känner du?
KRAM! /A

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras