Lovisa ”Lofsan” Sandström om att kombinera karriär, träning och barn – Rörelseglädjepodden #27

Lovisa ”Lofsan” Sandström.

Förmodligen en tjej du känner igen? Och jag sen vi var mammalediga och hade våra små på MiniSats samtidigt. En så go, varm och glad tjej som lyser lika starkt privat som den stjärna hon är inom branschen. Lofsan, eller Lovisa som jag säger när det är personen bakom varumärket jag snackar om. Som jag jobbat ihop med en tid på tjejgymmet Rosa Skrot, sprungit flera lopp med, gått på event med och hela tiden inspirerats massor av, både till min egen träning och som PT. Vi har varit ungefär lika länge i blogg- och träningsbranschen och det har varit roligt att följa hennes raketkarriär med vetskap om hur allt började. Lovisa är en stor förebild, som bevisar att det går att bli framgångsrik på passion – OCH samtidigt vara en frisk och stark förälder!

Lofsan är en av landets mest framgångsrika träningsentreprenörer med ca 11 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Under åren har hon blivit utsedd till Årets PT, driver Lofsangruppen tillsammans med sina coacher, träningsappen Mized, har varit utsedd till landets mest inflytelserika träningsbloggare och är Sveriges just nu framgångsrikaste författare av träningsböcker. Som att detta inte vore nog driver Lofsan Träningspodden ihop med Jessica Almenäs, Pro Bono-podden där hon själv intervjuar olika spännande personer om deras träning, kost och syn på hälsa. Dessutom ser du henne ofta som expert i TV, övriga media, är en flitigt anlitad föreläsare och har nästan 60 000 följare på Instagram (@lofsans).

Ja du hör. Visst blir man blir nyfiken på hur hon lyckas kombinera karriär, träning och familj? Det får du veta i Rörelseglädjepodden nr 27.

Lovisa ”Lofsan” Sandström om att kombinera träning, karriär och barn – Rörelseglädjepodden #27

Lovisa ”Lofsan” Sandström är erfaren poddare, personlig tränare och influencer. Hur bollar hon allt med karriär, familj och egen träning? Jag och Terese intervjuar henne för ge dig de bästa tipsen. 

Lyssna på Rörelseglädjepodden här eller där andra poddar finns, som Acast och Itunes. Du är även välkommen att ställa frågor till oss i en kommentar till det här inlägget som vi besvarar i nästa avsnitt. Tagga gärna även #rörelseglädjepodden om du skriver/publicerar något som har med den att göra. Så att vi alla kan hämta inspiration från varandra om träning, hälsa och familjeliv.

Stor kram! /A

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.