Junior och Jonnas 8-årskalas i efterskott

Inte ETT enda inlägg om livet just nu på en hel vecka!

Då vet du att jag har mycket i skallen. Jag tycker själv om att följa med andra människor i livet och vill att du också ska kunna göra det hos mig, men ibland behöver jag bara gå in i mitt eget. Det är då jag loggar ut från Instagram eller som ett par dagar – skriver om ytligheter här i bloggen. Kanske informativt om träning, middagstips m.m., men inte särskilt personligt. Här lite mer om det och med bilder från närtid.

Junior och Jonnas 8-årskalas i efterskott

Igår hade jag bjudit in syster Mia, Thomas och kusinerna till efterskottskalas för Junior och Jonna. Jag missade deras riktiga dag den 23 maj eftersom jag var i Åre då, men ville INTE missa deras 8-årskalas!

Gång på gång blir jag påmind om hur jäkla skört livet är. Gång på gång inser jag hur rik jag är som har 4 helt friska barn, fantastiska vänner, en familj att dela allt med och själv har möjlighet att glädjas åt allt detta. Du som läser bloggen regelbundet förstår säkert att det är Terese, eller snarare hennes närstående som jag håller kontakten med, som ger mig insikten. Och nej, inte ens med den kan jag gå runt i en bubbla av konstant lycka, vilket är mänskligt och inte är så konstigt med tanke på att en av mina närmsta vänner mår så fruktansvärt dåligt. Men den får mig i alla fall att försöka ta tillvara på livets viktigaste lite extra. För att återgå till firandet.

Jonas och Hampus har varit i Dannmark på fotbollscup sedan i onsdags, men nästa helg är det 8-årskalaskalas nr 3 med klasskompisarna, så inte många helger att spela på. Jag är glad att ha min syster och hennes familj här i stan och kalas måste ju inte vara så märkvärdiga för att uppskattas. Inte en enda hembakt kaka blev det den här gången, men alla nöjda ändå.

Junior och Jonna hade varit hos frisören dagen innan och såg ÄNNU äldre ut än sina 8 år. Dessutom hade de valt ut kläder att köpa för sina födelsedagspengar från mormor och morfar, så stiliga och stolta.

Vi bjöd på hamburgare och kycklingsallad med en fetaost- och olivröra till. Frukt, kakor..

..tårta och glass. Min erfarenhet är att barnen mest gilla tårta för att den är fin och att det är kul att blåsa ut ljusen. Annars är glass godare.

Mellan lunch och fika var vi ute i parken en sväng. Barnen hann även springa in och ut några gånger själva under tiden, vilket jag älskar att de kan här på lugna Gärdet.  Det blev ett fint firande och direkt efter hoppade vi på cyklarna mot Juniors fotbollsmatch. Laget förlorade, men Junior fick ett grönt kort och lös som en sol i regnet.

Som jag skrev på Instagram: att få tjata på, skämma bort, heja fram och lära dessa allt jag kan – år efter år. Ingen självklarhet, min största lycka! ♥♥/A

2 kommentarer
  1. Jag håller med dig. Man måste stanna upp ofta o tänka på vad bra man har det. Familj o vänner o annat❤️
    Livet kan vara väldigt skört. Jag förlorade en mycket nära anhörig för sex år sedan. Sedan dess ( även innan förstås) brukar jag ofta ofta ofta tänka på det som är viktigt i livet. Försöker skala bort allt onödigt ”gnäll”. 🌞❤️👍

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras