Nytt, svettigt kettlebellpass till din hemmaträning – överkropp #2 hos MyMowo

Gillar du hemmaträning?

Efter den här sommaren, då jag både kört hemmaträning på Mallis, i Jorm och Snäckö, är jag beredd att ändra mig. Jag har länge tyckt det varit extremt omotiverande, men kanske den turbulenta våren fått mig att uppskatta lugnet? Att få en stund med mina egna tankar, gärna utomhus och där fantasin får bestämma övningar med dom redskap jag har.

Eller inga redskap alls. Det går att få fantastisk träning med bara sin kropp och är en jäkla frihetskänsla att inte vara begränsad till en speciell plats eller prylar, även om dom kan ge nya dimensioner till träningen. Som kettlebells, ett av mina favoritredskap tack vare sin mångsidighet för både kondition och styrka.

anna Lissjanis kettlebell mymowo

Nu hittar du ett nytt, svettigt kettlebellpass till din hemmaträning hos MyMowo – träna överkropp med Anna Lissjanis #2. Precis som förra är detta ett kontrastpass med både styrka och puls, något du ser på min svettighet. Samtliga pass med mig hittar du här och du får gärna prova dom (+ alla övriga på sajten) helt gratis i 30 dagar, sen är kostnaden 99 kr/månad, utan bindningstid eller uppsägningstid. Registrera dig här och ange koden: ”annalissjanis2019″ (med små bokstäver).

Hoppas du får många energigivande träningsstunder där hemma. Kram! /A

Fler pass till din hemmaträning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras