FILM: Helkroppspass med SlingTrainer – 8 övningar

slingtrainer

Inte klar.

Med att gå barfota på klippor, äta sena och långa frukostar, träna med SlingTrainer vid en sned tall, nakenbada och spela Yatzy med barnen. Jag är glad att ha en resa kvar till Åland nästa vecka och tills dess suger jag på längtan med den här filmen.

Du som läst bloggen ett tag vet att en träningsfilm på fredagar blivit tradition (samtliga hittar du här). Ibland med övningar från mina egna pass, andra gånger läsarönskningar eller sånt jag tänker att många vill ha. Ofta i varierade former, för att ge dig en bred bank att välja ur. Den här veckan alltså med redskapet SlingTrainer, smidigt att hänga upp och med stora träningsmöjligheter som du ser.

Helkroppspass med SlingTrainer – 8 övningar

 1. Knäböj + bicepscurl
 2. Rodd
 3. Pistol squat
 4. Omvända flyes
 5. Reverse elevated split squat
 6. Tricepspress över huvudet
 7. Sidoplanka med armrotation
 8. Hög planka med knäindrag

Upplägg, alt. 1: Kör 3 set med 10 repetitioner per övning och sida i cirkel med alla övningar direkt efter varandra och 1 minuts vila mellan varje varv.

Upplägg, alt. 2: Kör övning 1 i superset med övning 2, övning 3 + 4, 5 + 6, 7 + 8. Varje superset kör du 3 gånger med 10 repetitioner per övning och vilar ca 30-60 sekunder mellan varje.

slingtrainer

SlingTrainer är också barnens favorit och egentligen mer framtaget för lek än träning, men funkar för både och. Vi har tyvärr ingen bra plats att hänga upp vår hemma i lägenheten på Gärdet, men vi passar på under våra semesterresor. Fler tips för både träning och lek eller båda sakerna i ett hittar du här:

Kram och hoppas du får en fantastisk fredag! /A

1 kommentar

  Berätta vad du tycker

  Din e-postadress kommer inte publiceras