FILM: Familjekul på lekplats

I betalt samarbete med Abilica

Det finns mycket kul att hitta på inomhus, speciellt med roliga redskap som dom jag visar dig från Abilica Active, men utomhus – ännu större möjligheter!

En lekplats är fantastiskt smart. Jag har inte tänkt på det förrän nu, men den är verkligen gjord för att skapa rörelseglädje och utforska allt man kan göra med kroppen. Klättra, hänga, gunga, gräva, åka rutschkana… Inte konstigt att barn älskar det och ett så bra tillhåll för hela familjen.

”Jag kommer ALDRIG sluta leka” tänkte jag ofta som barn. Jag har alltid haft livlig fantasi och lätt att hitta på saker och ting. Så någon ”trist mamma som bara tittade på” tänkte jag verkligen inte bli. Sen hände något. Plötsligt fick även jag svårt för rollekar, men just aktiviteter (där man får va sig själv) är fortfarande lika kul. Som på gymmet, vilket jag ser som en vuxen form av lekplats, men jag älskar även gemensam sport eller lek med barnen.

På en typisk lekplats utomhus kan man både leka på vuxnas sätt, på barns eller gemensamt. Ordet ”träning” kanske inte är särskilt lockande för de små – inte vuxna heller ibland, därför så bra att sänka ribban och fokusera på kulfaktorn istället. Och för dig som vill träna – att du kör rodd när dom klättrar omkring dig blir ändå som en gemensam lek. Här visar ger vi dig några idéer.

Familjekul på lekplats

  1. Hängsnurr med SlingTrainer
  2. Ryggdrag med SlingTrainer
  3. Gå balansgång..
  4. ..eller hoppa med JumpRope
  5. Hängande knäuppdrag med FoamBall
  6. Kasta prick med FoamBall

Självklart går det att använda vilka redskap du har, eller inga alls då en lekplats ofta redan är tillräcklig. Fördelen med produkterna från Abilica Active är dock att de är smidiga att ta med sig var som helst och är speciellt framtagna för att passa alla åldrar. Om nyfiken hittar du dom här.

Kram och trevligt helg! /A

Fler lästips, relaterade till träning och lek på lekplats

2 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras