Bli rörelserik ihop med oss på Allt för Hälsan 2019

abilica active
Foto: Abilica Active

Allt för Hälsan närmar sig, landets största hälsomässa 8-10 november på Älvsjömässan.

Ska du dit? Jag brukar nästan alltid göra en tur till Allt för Hälsan, antingen med jobbet eller privat. Framför allt tycker jag det är roligt att träffa så många bekanta inom branschen, men även att kika på vad som är aktuellt just nu. Dessutom som presentatör själv vissa år.

Ett år föreläste jag om gravidträning, ett annat stod jag i träningstidningen STARK magasins monter och de senaste åren har jag varit där med SportHälsa och intervjuat företagare. I år känns det ändå som mitt viktigaste uppdrag på mässan, att vara med och presentera min älskade vän Terese Alvéns bok Rörelserik ihop med Jane Haglund och andra vänner.

Jane och jag kommer vara med och presentera boken vid frukosten för pressfolk på morgonen, samt bli intervjuade i Pratbubblan kl 11.15 – 11.45. Kom gärna och lyssna, men framför allt hoppas jag att du och ditt/dina/andras barn kommer för att testa pass ur boken på barnytan ”Gården”.

Terese och Glenns två stjärnor, Charles och Tilde, fångade av Jane Haglunds kamera.

Prova-på-pass ur Rörelserik under Allt för Hälsan 2019

Under helgen kan ni prova på ett aktivitetspass med lekfulla övningar med mycket rörelseglädje och närkontakt. Skapa härlig stund tillsammans med familjen där ni både får effektiv träning och jobba på ert samarbete på en och samma gång. Alla deltagande barn får boken i gåva efter avslutat pass.

Var?

  • Stockholmsmässan i Älvsjö
  • Plats: Gården, B19:20

När?

  • Lördag 9 november kl. 11.30-12.00, Sofia “PT Fia” Ståhl
  • Lördag 9 november kl. 16.00-16.30, Jane Haglund
  • Söndag 10 november kl. 11.30-12.00, Milla “Coach Milla” Åkerlund
  • Söndag 10 november kl. 13.45-14.15, Milla “Coach Milla” Åkerlund

Hur?

  • En endagarsbiljett på Allt för Hälsan kostar 185 kr
  • Barn upp till 14 år går in gratis
  • Varje familj som är med på prova-på-passet får en bok, värd 199 kr

På fredagkväll arrangerar Jane, Glenn och Allt för Hälsan även en bokrelease för att fira Terese bok ordentligt. Jag ser fram emot den och fredagen över lag, samtidigt som det såklart kommer vara känslosamt. Det blir till att gå in i en bubbla för att hålla ihop hela dagen, men samtidigt inga konstigheter om den skulle brista. Alla fattar.

På bilden ser du mig och Jane ihop med Terese vid hennes förra bokrelease för “Träna tillsammans med familjen” för 5 år sen. Önskar att det var så vi kunde stå i år igen, men nu gör vi det bästa av situationen. För Terese skull. Jag är säker på att hon kommer vara med oss, även om inte fysiskt.. ♥

”Allt du behöver är en kropp och en vilja att må bra nu och i framtiden. Och kanske framför allt, en vilja att inspirera barn i din närhet till rörelseglädje för att ge dem de bästa förutsättningarna för ett långt och friskt liv.”

Kan du inte komma till Allt för Hälsan 2019, men ändå vill fira Terese bok och testa dess utmaningar? Då hittar du Rörelserik bl.a. på Adlibris eller Bokus för 199 kr. Samtidigt som du får massor av inspiration och konkreta lösningar för ett rörelserikt liv bidrar du till Cancerfonden dit pengarna går.

Kram! /A

Views All Time
Views All Time
23
Views Today
Views Today
1
3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras