BILDBOMB ÖGONGODIS: Vegansk brunch i julstil på Royal Park

Söker du en riktigt bra vegansk brunch – spana in den här!

I söndags åt jag en helt magisk vegansk brunch i jultappning på Radison Blu Royal Park Hotel i Solna ihop med några av SportHälsas bloggare. Jag hade aldrig varit där tidigare, men wow, vilket ställe. Själva hotellet är stort, lyxigt och just nu – stämningsfullt julpyntat. Vi kikade in i spa- och gymavdelningen lite också, Haga Health Club. Så frestande med både en stor pool, boxningsring och gym, men nu var vi alltså där för att äta brunch och umgås med godingarna nedan – också väldigt frestande.

Bredvid mig ser du Hälsogourmet, Gianna Stevanovic, Skippa Sockret, By Derin med mini och Milomir Stevanovic. Så roligt att träffa flera jag inte sett på länge och prata ikapp tiden över allt mumsigt. Jag själv är blandätare, men skulle lätt kunna övergå till att bli helvegan med den här typen av mat. Så fantastiskt smakrikt, vackert och vällagat. Jag fascinerades av hur kockarna lyckats efterlikna många ”vanliga” julrätter, både utseendemässigt och smakmässigt. Ja, du ser på bilderna, skickligt.

Slutbabblat. Här får du en bildbomb med ögongodis.

Vegansk julbrunch by John & Co Plant Lab

Fatta hur mätta vi var efter allt detta, för man ville gärna smaka lite av allt som såg gott ut. Vilket var mycket. Här ser du sista fatet av fyra. Som sagt – klart värt ett besök, oavsett om du är heltidsvegan eller inte. Mer om Radisson Blu Royal Park Hotel hittar du här.

Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras