Frasig falafel av gul ärta i en ätbar bowl med hummus och grönsaker (+ rabattkod)

* Betalt samarbete med GoGreen *

falafel

Snabbt, enkelt, gott och vegetariskt!

Det gillar vi, eller vad säger du? Som en av GoGreens nyheter – frasig falafel av gul ärta i en ätbar bowl med hummus och grönsaker. Här på Instagram delar jag med mig av receptet som du enkelt kan spara med flaggsymbolen och plocka fram när du står i köket. Och här får du 10 kr rabatt på denna goda falafel.

Just det här med enkelhet känns som något av det viktigaste för en hållbar livsstil i enligt mig.

I min vardag vill jag att maten ska..

..gå lätt och snabbt att tillreda.

..smaka gott.

..ge bra näring och energi.

..gärna ekologisk, vegetarisk, klimatsmart.

Är det samma sak för dig? Eller, vad tycker du är viktigast? Berätta gärna i en kommentar på Instagram eller här i bloggen :).

falafel

Jag tror som sagt att det måste vara så låg tröskel som möjligt för oss, både när det kommer till träning, kost och annat. Ok att avancera ibland, men smidighet är viktigt om det är något du vill hålla i på sikt. Just nu testar jag mig fram mot ett smart middagssystem under mina soloveckor, då jag helst inte lägger så mycket tid på matlagningen, plus vill gärna äta mer vegetariskt. Därför är produkter som GoGreens nyheter super – som denna ekologiska ärtfalafel, spröda asiatiska bönbollar och en smokey rödbetsburgare som du nu hittar i frysdisken. Alla 3 rätterna gjorda på svenskodlade huvudingredienser.

falafel

Sugen på att prova du med? Missa inte din rabattkod, för denna falafel rekommenderar jag verkligen skarpt. Kram! /A

P.S. Fler goda vegorecept hittar du i det här inlägget: Vegetariskt storkok – 6 middagsrecept

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras