Test och utvärdering av 4 produktnyheter

Nyfiken på nya produkter i hälsobranschen?

Som bloggare får jag hem en hel del produktnyheter, men det är inte alltid visar upp dom i mina kanaler. Helst gör jag mer ingående samarbeten med företagen, men det är inte alltid möjligt. Och vissa saker visar jag dig gärna ändå, som produktnyheter jag själv gillar och därför rekommenderar. Här är några jag och barnen testat senaste tiden.

Test och utvärdering av 4 produktnyheter

produktnyheter boxbollen

1. Boxbollen. En träningsleksak i form av liten boll fäst i ett gummiband i ett pannband. Du boxar alltså till bollen, utan att den far iväg och förbättrar både reflexer, koncentration och kroppskontroll. Perfekt för mina bolltokiga barn och kalaspresent till deras vänner. Fördelen är framför allt att bollen inte försvinner när man boxar eller dunsar i golvet, vilket inte är så populärt hos grannarna.

Pris: 249 kr för en röd eller 259 kr för en rosa (där 50 kr går till Bröstcancerförbundet). Perfekt som kalaspresent.

produktnyheter smakresa

2. Färdiga maträtter till dörren från olika länder med Smakresa. Det finns ju många matkassar med ingredienser och recept till middagar, men att få hem måltider med taxi som bara är att värma – ännu lyxigare. Dessutom mat lagad från grunden med smak från hela världen. Jag har provsmakat en fiskrätt med linssallad från Goa och gnocchi med kantareller och parmesanost m.m. från Toscana. Båda var fantastiskt goda. Det märks att en riktig kock lagat rätterna.

Ett tips till dig som vill överraska någon med en middag såhär i Coronatider? Eller dig själv för att slippa laga ett par dar. Pris för 3 måltider för 2 personer: 599 kr. Och är du inte nöjd har du SmakGaranti, d.v.s. 100% rätt till pengarna tillbaka.

produktnyheter handsprit

3. Handsprit i sprayform från Moss & Noor. Helt rätt i tiden tog företaget fram Antibacterial Hand Spray, en kraftfull antibakteriell handsprit i sprayform som skyddar mot bakterier och olika virus. Handdesinfektion som verkar snabbt och inte klibbar efter avdunstning. Innehåller dessutom vårdande Vitamin E och återfuktande ämnen. Just sistnämnda och den smidiga formen gillade jag bäst efter att ha testat. Lätt att ha med i väskan och gympåsen.

”Flytande alkohol är mer effektiv än gel och sprayen förenklar att nå områden kring naglar och veck i händerna. Kan användas för behandling av bakterierika redskap och ytor, bl a mobiltelefoner, nycklar, dörrhandtag, tangentbord.”

Pris: 345 kr för ett 5-pack (5 x 80 ml).

produktnyheter veganskt kosttillskott

4. Veganskt kosttillskott. En trend som växer mer och mer är alla veganska alternativ, vilket jag tycker är super. Senaste tiden har jag både fått hem produktnyheter från Homie – Life in balance och Pure Vegan från My Vegan Shop. Från förstnämnda bl.a. smart förpackade vitaminer/minteraler/omega-3 och antioxidanten Chaga enligt en kvinnas dagsbehov. Och från Pure Vegan vann jag faktiskt portionspåsar med proteinpulver av olika slag, samt rödbetspulver. Alla goda, men mixen av soja-, havre- och hampaprotein var min favorit. Nötig och god chokladsmak, perfekt för extra protein till mellanmålen.

Pris Dailys kvinna – Energi & Vitamin Kvinna: 349 kr för 28 dagar.
Pris Pure Vegan proteinpulver: från 24 kr (ex. 800 g sojaprotein, 229 kr).

Foto: Derin Sunneson

Den här smarriga jordnötssmoothien tror jag passar bra att göra med extra boost av proteinpulvret.

Någon produkt du också är sugen på att testa? Kram! /A

P.S. Inget inlägg jag får betalt av företagen för, men har som sagt fått hem produktprover och skriver ibland om det jag gillar. D.S.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras