Nyårsafton 2020 -2021 och annat nytt

ÄNTLIGEN över eller strunt samma?

Vad tyckte du nyårsafton 2020? Och inför vårt nya år? Jag startade dagen med att ”axla upp” om vi ska romantisera, det var väl ingen baktanke med det direkt, men ändå flera övningsfavoriter. Just ryggen och axlarna är något av det bästa jag vet att styrketräna, så jag väljer att se det som att avsluta träningsåret på topp.

Året varit både upp och ner, men mest upp. Och det är ju sen gammalt att uppför kräver mer kraft, så att nyårsafton 2020 blev lugn passade mig perfekt. Jag kan inte säga att jag drabbats värst av Covid-19 mer än viss löneminskning, andra har haft det betydligt värre, påverkats både fysiskt, mentalt och ekonomiskt. För mig är det snarare det privata som sugit energi, men det har jag tjatat tillräckligt om. Här vill jag ta med på mitt nyårsfirande och annat nytt.

Nyårsafton 2020 – 2021…

nyårsafton 2020

Hela dagen var jag hemma och pysslade på med jobb och annat, sen detta. Jag gick den lilla biten till Gärdeslägenheten, Jonas och barnen.

Vi tjuvstartade både pizzadagen och 2021..

nyårsafton 2020

..plus spelade Bingolotto och åt glass. Nja, kanske inte festligaste nyårsafton i världen enligt mig, men gott att äta och fantastiskt sällskap. Och barnen var glada och taggade så då blev jag också det. Vinst? En ny lott, så nu kan vi spela igen. Hurra! Eller? Haha.

Sen skålade vi någon timme innan 12-slaget och jag vandrade hem igen innan tröttheten förlamade benen helt. Och ja, det var min nyårsafton 2020. Fint att stilla saknaden av barnen (även om jag gärna haft dom/det här runt mig också), annars som vilken kväll som helst.

…och annat nytt

Desto större omställning är det att byta tillbaka till mitt gamla efternamn, Jonasson. Skicka in papper till Skatteverket var inga konstigheter, men sen att hitta lediga namn på Instagram, mailen o.s.v. Och det praktiska arbetet med att byta allt, peka om domäner, få det tekniska att funkar (för en som är sjukt otekniskt). Jaja, det är samtidigt väldigt kul och vissa saker har jag fått hjälp med. Namnskylt till dörren t.ex. ♥

Allt är inte klart som du kanske ser, men äsch. Vi har ju ett helt nytt år framför oss…

Och allt kring flytten. Det är en betydligt större apparat än jag någonsin kunde tänka mig att flytta och tur är kanske det? Att jag inte stressade upp mig i förväg, men det är också ett äventyr. Varje dag får jag nya små – eller stora  intryck. Lär mig saker och upplever nya.

Igår sprang jag t.ex. samma gamla Djurgårdsrunda, men med en ny väg dit och hem. Har hittat en riktigt fin slinga där jag får springa på både stigar, grusvägar och asfalt, i sko, längs havet, kanalen, båtar och betong. Älskar att få så många kontraster i ett och samma löppass.

Kan hända att du hört det förr, men om inte – gott nytt år. Kram! /A

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras