Träningen och livet i allmänhet – veckans återblick #8

”Och annars då?”

Som vanligt blickar jag bakåt på några dagar för dig som vill hänga med i mitt vardagsliv. Följer du min Instagram Story vet du det mesta, men här i bloggen finns plats för det runtomkring, plus reflektion. Och ibland orkar jag bara inte dela med mig, det mest privata behåller jag alltid för mig själv, men här får du iallafall följa med lite under veckan som varit..

Träningen och livet i allmänhet – veckans återblick #8

 • Träningen rullar på, om än inte lika målinriktat som vanligt. Det är kul att sikta på något, satsa och fokusera, men jag känner inte att mer press på mig själv är vad jag behöver just nu. Kanske senare. Just nu kör jag min styrka, kondition och rörlighet bara för att jag mår så himla bra av det. Och ibland presterar jag t.o.m. bättre när jag går ut med tanken på att låta det ”bli som det blir”. Mindre energi på att puscha mig själv ger liksom mer till det fysiska om du förstår vad jag menar.
 • Barnen har varit hos mig den här veckan. Eller, iallafall dom små. Hugo och Hampus bor hos Jonas där dom har sängar och sina datorer för hemstudier. Får se hur det blir när Jonas också ska flytta och jag fått ännu en bäddsoffa på plats. Och dom kikar ändå förbi, äter och spelar PlayStation ibland. Mysigt och ger tid att prata om hur det är med dom (läs – drar saker ur dom ;). Kul från veckan med dom är även att deras träningar rullat igång. Hugo kör styrketräning på egen hand, men skönt att Junior och Hampus fotboll är igång igen. Och Jonna har börjat med Thai Kidz på Slagskeppet, en slags Thaiboxning för barn. Så kul att hon hittat något hon gillar, istället för gymnastiken hon inte trivdes med mot slutet.
 • Jobbet är igång för fullt efter julen, men jag är fortfarande korttidspermitterad och sitter mestadels hemma. Dessutom har jag börjat lite som personlig tränare igen, utomhus här i Hjorthagen. Jätteroligt att få coacha någon IRL igen. Jag har tackat nej en lång lång tid när folk hört av sig, men nu var jag både sugen och behöver öka min inkomst när jag inte har full lön från SportHälsa.
 • Maten är fortfarande av det enklare slaget, alltså tillagningsmässigt. Allt annat stjäl min tid, bara en sån sak som att golvvärmen i badrummet strular, fix med bank-id och andra saker som dyker upp. Tur att det finns enkla lösningar som både är goda och näringsrika. – MED utrymme för ”fusk” ibland och ännu enklare metoder. I torsdags fick jag helgfeeling och köpte hem Shake Mushi med 3 extra såser att ha framöver. Länge sen nu, så det gällde att passa på. Mmm.
 • Relationerna till familjen stärks alltid när det ”gäller”. Mina föräldrar är långt ifrån, men ringer och skickar sms desto oftare än vanligt. Även min syster och i veckan var lillebror Jonas förbi på middag. Han är byggingenjör och ska hjälpa mig med några saker här hemma. Tacksam. Även över mina jobbarkompisar och vänner som hör av sig och som vill ses. Jag är lyckligt lottad som har ett så fint gäng runt mig, inklusive här i sociala medier.. ♥
 • Måendet går verkligen upp och ner. Ofta i takt med sömn och andra basbehov, men också yttre intryck. Jag är stark fysiskt, men ganska bräcklig mentalt. Just frågan, ”hur mår du?” av någon som allvarligt ser mig i ögonen kan få mina att tåras. Inte så konstigt med tanke på trötthet, omständigheterna och någon som stoppar allt på hög inom sig. Samtidigt är jag väldigt lättad över allt, ser ljust på framtiden och börjar hitta tillbaka till mig själv. Ska som jag lovat skriva om det positiva med separationen någon dag.
 • Boendet blir allt mysigare. Ååå vad jag trivs i det här området och mitt lilla krypin. Under veckan har jag bl.a. fått en extra TV och bäddfåtölj på plats som även ska fungera som spelhörna för barnen och deras vänner. Längtar efter min bäddsoffa som styr mycket av inredningen och trivselfaktorn, men vi överlever fint utan så länge.

Det var lite av allt sen sist. Hur mår du? Lätta gärna på trycket i en kommentar, eller om du vill berätta något kul. Kram! /A

4 kommentarer
 1. Skönt att ni börjar komma i ordning och fint att du delar med dig av att allt inte är en dans på rosor – livet liksom.
  Spännande att följa din kompakt living inredning, bor ni i en tvåa?
  Lycka till med allt i livet ❤️ Du är grym

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras