Träningen, Instagram och IRL-livet – veckans återblick #10

Vad händer i verkligheten då?

Lite för mycket för att ta dig med i alla svängar, även om jag skulle önska. Det är en enorm lyx att har ett så fantastiskt gäng i ryggen som följer mig här och där, men ibland behöver jag all fokus och energi till det jag gör IRL. En veckorapport är ändå det minsta du kan begära och annars får du mer i min story på Instagram..

Träningen, Instagram och IRL-livet – veckans återblick #10

  • Instagram ja.. JAG ÄR TILLBAKA! Om du inte redan sett så fick jag hjälp att ”hacka tillbaka” mitt konto. En kollega tipsade om en kändis vars fru fått sitt konto stulet. Så jag chansade och kontaktade honom på Facebook, han gav mig ett namn, jag chansade igen och personen i fråga (som jobbar med folk på Facebook) hjälpte med ”eftersom du känner Jenny” (hans sambo). Ja, du hör. Det är kontakter som gäller, eller kontakter till kontakter för att få hjälp av Facebook. Nåväl. Fattar även att ett så stort företag inte kan hjälpa varje enskild individ, men guiderna med autohjälp borde ses över. Nu är jag i alla fall sååå glad att få fortsätta som @annajonasson.se och hänga med dig på mitt kära konto.
  • Träningen gick också bättre förra veckan. Tror det är mentalt, alltså när jag var deppig över förlust av personliga minnesbilder, digitala vänner och jobbuppdrag på Instagram gick musten ur mig – och tvärtom. Låg ändå lite back i sömn och jobb, vilket stal krafter, men 1 crossfitpass, 2 löprundor, 1 yoga- och 2 styrkepass är jag mer än nöjd med.
  • Veckans vardagslyx mitt upp i allt har varit tidiga kvällar med min bok. Har påbörjat 3e och sista ur Karin Smirrnoffs följetong, ”Sen for jag hem”. Vill inte att den tar slut. Annat har varit mysfrukost med bageribröd och tortilliapizzor mm ihop med barnen, olika fynd vid utrensning av Gärdeshemmet och en pläd på köksbäddsoffan. Hade sparat en som min farmor virkat ”ifall att” och den är så fin där.
  • Övrigt? Har fortfarande lite för mycket fix kvar här hemma för att slappna av mentalt, vilket sätter sig på stressnivå och sömn. Saker att beställa från Ikea, i helgen en toalett med stopp och annat fix, men ser fram emot att lämna allt en stund. Om alla får grönt vid Covid-test på fredag reser vi till Jorm över sportlovet. Längtar som en galning.

Ok, det var långt ifrån allt, men lite. Hur mår du? Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras