Vårkänslor och packande – veckans återblick #11

Helt slut.

Samtidigt glad som du ser, full av förväntan och vårkänslor. Där har du min status och på bilden – efter några dagars slutspurt i packandet. Nu har Jonas och jag rensat ut det sista, packat ut vårt tidigare hem och in storbarnen i min lilla lya. Sorgligt att ta farväl av Gärdeslägenheten efter alla år, men ändå lite enklare när den lämnas ekande tom och omysig. Sen var jag tvungen att rensa en ny omgång för att stuva in Hugo och Hampus kläder, plus packa ner i varsin resväska och annat fix. Inhandla saker som kan behövas och göra Covid-tester (alla friska).

Igår reste vi nämligen den långa vägen upp i Jorm för en sportlovsvecka. Äntligen. Har inte varit här sen i somras så alla har längtat enormt efter allt och alla. Kommer visa dig mer härifrån, men nu lite om vad som hänt under veckan.

Vårkänslor och packande – veckans återblick #11

  • Träningen har bestått av korta, men effektiva pass. På egen hand – tung styrka, lite yoga, löpning och ett med min sling trainer. Filmade lite därifrån, så det ska du få se framöver. Annars ett crossfitpass också, kul och effektivt det med.
  • Barnen har varit hos mig och ska så förbli någon månad. Jonas har köpt lägenhet, men flyttar inte in förrän 28 mars så nu har jag hela ligan. Mysigt. Och lite trångt, men vi har i alla fall fått saker på plats och så länge alla har space för sin skärm är det inga problem, haha. Perfekt att komma bort en vecka ändå, speciellt barnen behöver det efter allt stök.
  • Maten har mestadels bestått av snabba anrättningar och rester. Eftersom vi blir borta en vecka försöker jag laga av det som finns i kylen. Dessutom har allt packande tagit tid, så snabba lösningar uppskattas. Nu ser jag fram emot en vecka bortskämda av mammas specialiteter.
  • Jobbet fick jag pausa en dag i flyttstöket. Planen var att jobba ikapp på tåget till Östersund igår, men Internetanslutningen var så dålig att jag bara blev frustrerad. Aja. Kan ta någon timme under helgen för det viktigaste, speciellt nu när jag lever lyxliv i Jorm.
  • Packandet har jag ju redan berättat om. Och nu har vi även packat in oss här på Lassebacken för en vecka. Lite slaskigt och isigt ute efter töväder som du ser, men bara att vara här och träffa mina föräldrar är underbart. Prata IRL, umgås med barnen, äta gott, sova som stockar i tystnaden, andas frisk fjälluft och träna på Jormgymmet. Bl.a. Lite jobb också, men det hinns.
  • Våren har verkligen kommit till Stockholm under veckan. Till och med så att min mössa åkte av i torsdags, elljusspåret är snöfritt, så dubbskorna åkte av och jag fick feeling att måla lövgröna naglar. Här är det en hel del snö kvar, men det hör våren till här. Snö och sol, en fantastisk kombination.

Mer om veckan i Jorm kommer som sagt och tills dess är du välkommen att hänga med mig på Instagram. Kram från fjället! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras