FILM: Maxat core- och rumppass med miniband – 8 övningar

rumppass

Ett litet, litet miniband..

..kan du träna MYCKET med! I Österstund körde jag själv ett core- och rumppass som jag passade på att filma åt dig när det var så vackert. Sällan har jag fått så fint mottagande av vädergudarna i min gamla hemstad, men sol eller inte – det är alltid en njutning att vila blicken över Storsjön du skymtar i bakgrunden. Och fina träningsmöjligheter. Runt mig fanns även andra utegymsprylar, men det bästa redskapet hade jag ändå med mig: ett miniband.

Här visar jag dig ett core- och rumppass som verkligen tar där det är tänkt. 8 övningar som stärker framför allt din käre bak, men även dom viktiga inre, stabiliserande coremusklerna.

Maxat core- och rumppass med miniband – 8 övningar

  1. Knäböj + sidokick
  2. Utfallssteg bakåt
  3. Enbensmarklyft
  4. Musslan
  5. Lår + coredrag
  6. Planka + rumpspark upp / åt sidan
  7. Höftlyft + sidosteg
  8. Knästående rumpkick

Hur?

Välj ut 3-4 övningar eller testa alla vid ett cirkelpass? Förslagsvis 2 varv där du jobbar 45 sekunder per övning och sida, med 15 sekunders vila/byte av övning mellan varje ≈ 26-30 minuters core- och rumppass!

rumppass

Inte alltid träningsomständigheterna är så här härliga, men jag hoppas du får ett bra pass oavsett, puss! ♥/A

Fler effektiva rumppass:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning