Stela axlar? 3 rörlighetsövningar som mjukar upp ditt skulderparti

stela axlar

Stela axlar?

Ligg kvar. Direkt på golvet kan du köra 3 övningar som mjukar upp runt dina stela axlar och skulderpartiet, samtidigt som du får en avkopplande stund att andas. Jag vet hur svårt det kan vara att ta sig den annars, speciellt om du liksom mig gärna vill prestera – oavsett om det handlar om träning, jobb, vardag eller annat. Då kan det vara bra att lura hjärnan att ”detta gör du för dina stela axlar”.. tills känslan sätter sig i kroppen.

Jag må vara målinriktad, men lääängtar verkligen efter torsdagarnas långa rörlighetsdel i crossfitboxen. Fantastiskt skönt och jo, även mina axlar mår bra av övningar som dessa, både för att hålla sig skadefria och för att jag ska kunna fortsätta lyfta tungt. Stämmer det in på dig med? Spana in det här:

Stela axlar? 3 rörlighetsövningar som mjukar upp

  1. Sprattelgubben
  2. Handrotation i T-position
  3. Halvmåne – rygg till över huvudet

➤ Hur? 5-10 ggr/sida eller så länge du vill/behöver, lugnt och fint (filmen är något uppspeedad).

TACK för ett bra pass i torsdags coach Zilla och hoppas övningarna hjälper dig som tittar! /A

Fler tips till dina axlar:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras