Middagstips: Kyckling halloumi

kyckl_halloumi1 - Middagstips: Kyckling halloumi

Nu är jag fast i halloumiträsket igen. Det går lite i perioder med peak under grillsäsongen på sommaren, men även resten av året festar jag på denna ljuvliga ost. Jag brukar lägga lagom tjocka skivor över kycklingfiléerna när de är nästan klara i ugnen. Sen in igen i ca 10 minuter så att halloumin smälter lite och får fin färg.

kyck_halloumi2 - Middagstips: Kyckling halloumi

Dagens middag exklusive ostmackan.

Morotsstavar som du ser i bakgrunden är också något jag rekommenderar. Jag brukar försöka ha en skål färdig så att barnen (och vi vuxna) kan gå och ta när suget slår till. Då behövs inget tjat för att grönsakerna ska slinka ner.

14 Kommentarer
  1. Hej Anna

    Älskar din mat! Allt ser verkligen supergott ut.
    Skulle inte du kunna skriva ut vad du äter under en dag, dvs både frukost, lunch, middag och mellisarna. Älskar att få inspiration på det sättet 🙂

    Fortsätt inspirera. Din blogg är toppen.

    Hälsningar Anna

    1. Jo, det kan jag tänka på. Tyvärr hinner jag dock inte blogga så mycket som jag vill, men ditt önskemål finns med i bakhuvudet 🙂

  2. Oh, vad gott det ser ut! Morötter måste jag bli bättre på att äta igen. Jag har mina perioder. Tur vi har dig som piggar upp, tipsar & påminner om goda alternativ! Diggar dig & din blogg!
    Det ska bli sååå roligt med ditt vasalopp! Hoppas att du slår mannens (hihi) tid!!
    Kram kram

    1. Hmm. Du verkar tycka det är roligare än jag själv 😉
      Hoppas också slå mannen, men det är inte säkert jag gör det..

      Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.