Sockerfritt morsdagsgott

Var det idag det är morsdag? Bli firad med presenter och frukost på sängen? Nej, inte i det här hemmet i alla fall men jag gråter inte. Tycker det blir lite väl många såna här dagar. Alla högtidsdagar, namnsdagar, Alla hjärtans dag, bullens dag och allt vad det är. Träningens dag är väl det jag firar helst och oftast 😉

Men – det är ju roligt att fira. Göra något roligt (för oss gå till en park längre bort – mycket spännande) och äta lite extra gott. Blev det lite för mycket socker till lördagsmyset kan jag tipsa om de här smarriga recepten utan den varan. Bra även för dig som inte tål gluten då de ”mjölbaserade” bakverken är gjorda på mandelmjöl.

Sockerfria recept:

Ett annat sockerfritt recept som inte är på bild är cheesecake.

Min morsdagsmorgon. Frukostbuffe, glada buskorvar, soligt Stockholm utanför fönstret.

Ha en skön söndag alla mammor och icke mammor! Nu sol, park – sen MiniSats och morsdagsspinning. 

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras