Hela-dagen-måltidstips

Säg omelett! Till frukost, mellanmål, lunch eller lätt middag – omelett funkar alltid. Igår gjorde jag den här krämiga skink- och broccoliomeletten med smält ost till lunch.

Perfektion! Ibland händer det. Den blir sådär perfekt med steksmak i botten och knaprig skinka, mjuk och krämig inuti, broccoli med krisp och en ost som precis hunnit smälta. Dagens måltidsförslag som funkar alla tider på dygnet.

Perfektion även vid intaget (bild från en varmare sommardag). Jag kommer sakna den här sköna sommaren men har samtidigt ett pirr i magen av längt. I eftermiddag reser jag och storbarnen till Östersund där vi ska bo hos en av mina allra närmaste vänner 2 dagar innan flyresa hem.

Skön söndag vänner!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras