Kettlebellsövningar och saknad

Det har varit mycket resor för mannen på sistone. Just nu är han på väg hem från kickoff med jobbet i Halmstad där han varit sen i onsdags och jag saknar honom. Fördelningen med mer ansvar för barnen och hemmet är fine med mig eftersom jag inte jobbar heltid, men det kan ibland bli ensamt utan vuxet sällskap. Jag gillar hemmakontoret men det är inte så socialt varför snack med lärare och föräldrar vid lämn- och hämtning och stunderna på gymmet där jag känner många blir viktiga. Idag träffade jag dessutom två bloggläsare som gjorde mig extra glad genom att hälsa 🙂

Och på gymmet känner jag konstant närvaro av min man. Ännu en bra anledning att hänga bland skrotet. Han jobbar som utbildningschef på Eleiko (eller Exceed Performance) och prylar därifrån finns det gott om…

Kettlebells är för övrigt grymt bra träning (fråga den här tjejen) och idag körde jag några svingar + enarmslyft åt sidan.  Nedan finner du 3 klassiska övningar med bra beskrivning hämtade från Styrkelabbet (där du även hittar fler och andra grymma tips):

 1. Kettlebell Swing
 2. Kettlebell Clean
 3. Kettlebell Snatch

Dagens träningsoutfit: Linne – DOM, capritajts – Under Armour, strumpor (nyheter) – Gococo, skor – Merrell.

Väderinspirerad! Solen skiner och när tvillingarna sovit klart blir det en stund i parken. Senare kommer mannen hem och att längta ger en gnista i förhållandet. Man nöter inte på varandra lika hårt – det gör jag på gymmet istället. Ja, även bra att ta ut sina aggressioner på hårda vikter istället för honom personligen när jag är på det humöret 😉

4 kommentarer
  1. Hej Daniel!

   Tack själv för massor av bra & intressanta inlägg på din blogg. Läste just om periodisk fasta – mycket bra!

   Lycka till du också! 🙂

 1. Tack Anna för länken. Denna tjej är verkligen insnöad på kettlebells 🙂 och tränar till skillnad från Daniel enligt kettlebell sport stilen (girevoy sport).
  Vi måste snart ses och köra ett pass ihop. Kram!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras