#runlimitless

20140504-161955.jpg

Att springa utan gränser – Crafts nya kampanj som passar så väl överens med Wings for Life World Run som jag sprang igår. Där i form av att låta lust och dagsform avgöra hur långt loppet blir istället för en fast mållinje och förutbestämd distans.

Liksom tanken bakom hela loppet – att bidra till forskning om ryggmärgsskador som hindrar andra från att göra det jag och så många älskar. ”Att springa är att leva” är Crafts slogan för kampanjen och jag håller med. Aldrig känner jag mig så levande som när jag springer, och igår blev det lite extra tydligt att man ska vara tacksamt för att ens kunna.

bild-55

Otroligt coolt att njuta av löpningen för en god sak tillsammans med tiotusentals andra runt om i världen, och det var länge sen allt stämde så bra för mig. Bra magkänsla, utvilade pigga ben, lagom temperatur, sol och hög stämning från medtävlande och det sköna gänget jag reste med. Vi fick åter dela energi med Musse på en sista gruppbild innan start, och alla var taggade till tänderna.

20140504-161421.jpg

Flera i gänget sprang längre än sitt tänkta mål, och jag tror tanken på att man själv kunde bestämma distansen påverkade positivt. Pär Lernström och Håkan Iwar (som du kan se i TV-rutan ibland) stötte jag på några gånger under loppet och de gjorde riktigt bra ifrån sig med 29 resp. 26 km.

20140504-162034.jpg

Själv var jag som sagt också i grym dagsform, men måste också tacka den vackra miljön och min nya Spotify-lista för flowet. Att springa över Ölandsbron var verkligen en upplevelse. Brant en lång sträcka men sen planade det ut och var rätt flackt resten av banan. Fantastisk vackert, gullig publik efter vägen och med jämn puls hade jag plötsligt sprungit 21 km på 1.34.

20140504-162914.jpg

Sen var jag egentligen nöjd med distansen och saktade jag ner lite eftersom låren var som stockar. Men. Jag hade ju inte hunnit lyssna på alla låtar i Kents nya album, ville se mer av vackra Öland och hade energi kvar i form av frukostbufféns bacon, så jag kunde bortse från smärtan i låren och kom fram till 27 km på tiden 2.20. Där fångade the catcher car mig. Hotellnatt och frukost kan vara ”mitt nya Ben & Jerry´s” 🙂

Sugen på att springa tävling du också? Snyggt klädd i kläder från Craft dessutom? Nu kan du vinna ett års sponsorskap av Craft där du får startplatser till utvalda lopp i Sverige, och löpkläder efter väder inför loppen. Dessutom får du träningsprogram och ett tillfälle med löpcoach SnabbaFötter, Kenth Svensson.

Tävla så här:

 1. Lägg upp en inspirerande löpbild på Instagram med hashtag #runlimitless
 2. Kommentera till bilden vad som inspirerar dig till att springa. (O.B.S. Kontot måste vara öppet för att du ska kunna tävla).
 3. Gilla Craft Sportswear Swe på Facebook.
 4. Din bild publiceras sen på runlimitless.se
 5. Mer information om tävlingen, som pågår från idag, 5 maj – 6 juni, hittar du här.

Inlägg i samarbete med Craft Sportswear.

23 kommentarer
 1. Fantastiskt vad bra det gick för dig Anna. Både 21 km på 1.34 och framförallt att kunna fortsätta även efter den ”normala” gränsen. Ruskigt bra måste jag säga!

 2. Hej. Vilken kanon tävling. Har bestämt mig för att springa Lidingöloppet i september. Kommer bli Den längsta distansen jag någonsin har sprungit 🙂 Stor utmaning för mig. En fråga angående tävlingen för Craft. Hur många bilder får jag lägga upp. Är det en bild eller flera som gäller? Tack för en så inspirerande blogg!

 3. Kul å se dig springa förbi i Färjestaden! Höll på att skrika Heja Trend och Träning, men orden hittade inte rätt i munnen! Grymt jobbat!

  1. Therese – jag lyssnade på musik & hade kanske inte hört ändå, men är ändå glad för allt publikstöd 🙂

 4. Shit vilket bra lopp!!! Grattis och bra kämpat! Jag gillar verkligen idén med rörlig mållinje och hoppas den tas efter av fler arrangörer.

  1. Tack Mia! Ja – det hoppas jag också. Verkligen en bra idé för att fler ska lockas springa – oavsett nivå.

  1. Sofy – jag hade en väldigt bra dag & har ändå fått några mil i benen efter vilan nu. Men tack & kram tillbaka 🙂

 5. Såg dig strax efter start i folkmyllret – och kan instämma i att det såg lätt ut för dig! Hann inte hojta till 🙂 Kul att ni hann med ett besök på min arbetsplats kvällen innan! Välkommen tillbaka!

 6. Vad grym du är, Anna! Impad är jag!

  Kan tänka mig att det är en skön känsla att springa ett lopp utan att ha press på sig att klara en viss sträcka och tid innan. Men desto grymmare att du då lyckades prestera så bra!

  Kram på dig!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras