Tunnel Run i CRAFTs namn

lop_craft_brilliant

Kan vi stoppa tiden lite nu. Den här hösten är bara för skön. Behaglig temperatur, hittills sparsamt med regn och vackert guldglimmande löv. Igår morse sprang jag en runda, och med musik i öronen kändes det som att befinna sig i en sagovärld. Jag flög fram och lyste i takt med skogens färger i mina neonfärgade CRAFTs Brilliant Thermal-jacka och mössa – lite för varma för den ovanligt milda hösten.

CRAFT är även märket jag ska lysa upp mörkret i Norra Länken med vid Tunnel Run 22 november. Tunnel Run är ett 10-kilometerslopp på min hemmaplan vid Värtahamnen, men under marken istället för ovanpå. Loppet är fulltecknat med över 42 100 anmälningar vilket betyder att loppet är Europas största 10 kilometerslopp. Jag är glad att ha knipt en av platserna. Det blir en cool upplevelse att springa ett helt lopp i en biltunnel, och unikt på så sätt att det bara går en enda gång. Sen öppnar Norra Länken för biltrafik och jag får fortsätta min löpning ovan jord, i tunnlar av löv.

host14

Vilket jag gärna gör. Det gäller att ta vara på det lilla ljus som finns nu när dagarna blir allt kortare. Och som sagt – det finns inget bättre än att leka i lövprasslet. Springa, promenera eller bara busa runt!

craftss15Jag är glad att bo i ett land där årstiderna är så tydliga. Rätt vad det är har vi sommar – modet som pressbyråerna visar upp just nu. Så även CRAFT. Ovan några smakprov och det finns mycket mycket mer. Bl.a. söta löpkjolar i olika färger och med samma mönstret som på t-shirt och tights ovan, men detta får vi vänta med ett tag.

Först vill jag ha JUL, snö, och påsk med skidåkning. Ovan en av CRAFT´s längdskidkollektioner.

Jag tar tillbaka det där om att stoppa tiden. Man får helt enkelt njuta av nuet, men det är även härligt att ha så mycket att se fram emot.

8 kommentarer
 1. Hej,
  Har läst din blogg till och från i ett par år (första gången jag kommenterar). Tycker mycket om din blogg och din inställning till hälsa och tycks därför alltid återkomma hit!! Kul också att kunna följa din resa! Nu två frågor, jag tycks minnas att du för kanske två år sedan la upp ett recept på nyttiga ”choklad”bollar snacks med smak av pepparkaka/pepparkaksdeg?! Kan du inte publicera det receptet igen?? Och så en lite tråkigare fråga, jag skadade knäet under ett body pump pass på gymmet (mitt absoluta favoritpass), och nu vill jag snabbt få knäet läkt men samtidigt göra övningar för att stärka knäet och variera från annat än bara utfall och knäböj. Skulle inte du kunna lägga upp lite träningsövningar/stretchövningar man kan göra för att stärka knäna. Tränaren på passet sa att jag skulle undvika high impact övningar, typ löpning tills jag inte känner av knäet längre. Jag är väldigt ledsen just nu som varken kan springa eller gå på body pump, mina två lyckopiller. Speciellt snällt skulle det vara för alla oss med studentbudget som inte har råd att gå till personligtränare för tillfället.

  Tack för en väldigt bra och energigivande blogg!!

  1. Hej Sofie!

   Vad roligt att höra att du gillar bloggen. Jag vet inte vilket recept du menar. Kanske detta?
   http://annalissjanis.sporthalsa.se/2012/12/01/choklad-och-kokosdoppade-vaniljproteinbollar/

   Jag tror på att vila knät i de övningar du får ont & satsa på överkroppsträning eller gå på din Bodypump där du hoppar över benövningarna & t.ex. jobba med coreträning under de låtarna? En skada behöver läka, men när det gått ett tag & känns bättre i knät kan du börja träna upp det för att inte skada dig igen. Här har du några övningstips för det: http://annalissjanis.sporthalsa.se/2013/01/23/trana-upp-dina-knan/

   Lycka till & krya på ditt knä!

 2. Ska också springa Tunnel Run:-) Har dock varit sjuk i två veckor (troligtvis halsfluss), är fortfarande långt ifrån bra så nu hoppas jag bara på att bli frisk och ta mig runt och uppleva atmosfären istället för att ha något tidsmål. Kommer i vilket fall som helst bli kul med en helg i Stockholm och ett annorlunda lopp:-)

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras