Get OUT winter edition i bilder

milla_jag_go4

Som utlovat kommer här bilder från gårdagens härligt leriga Get OUT to workOUT winter edition. Lite snö hade blivit vackrare på bilderna och mer vintrigt, men vi kunde i alla fall bjuda på isande vindar. Men kanske var det bara jag som hade varit ute sen lunch som upplevde det så, för deltagarna gav som vanligt järnet och värmde upp Humlegården med sin positiva inställning. Dessutom levererade Ullmax varsin skön Soft Hoodie med fleece till mig och Milla, några lika dana att tävla ut, samt mössor och halsvärmare till alla.

Det finns inget dåligt väder – bara dåliga kläder och negativ inställning, men det såg vi i alla fall inte skymten av igår kväll. Här en bildkavalkad från passet:

stretch_go4 uppv_go4Milla mjukar och värmer upp deltagarna.

armh_go4 getout_armhJag visar armhävningar i olika svårighetsgrader. Notera vantarna. De tål kyla ner till -30°.

fallsk_go4Milla visar teknik vid fallskärmslöpning.

burp_go4Malin från IOrganize kör snygga burpees. 

utf2_go4Utfall med medicinboll.

mage_go4Dynamisk planka.

fallsk2_go4Fallskärmslöpning.

axl2_go4Axeldrag med gummiband.

dack_go4Nya inslag för den här gången var snabba steg i däck..

resistr_go4..och löpning med resistans rope.

rodd_go4Rodd med TRX.

dips_go4Bänkdips. Glädjespridarna Elin och Johanna fick agera solar. Alltid peppande och positiva. Johanna använder dessutom taggen #utomhusärbäst på sin Instagram, så hon kunde känna sig hemma.

spons_getout4

STORT TACK till alla som kom och bjöd på sin energi under kvällen. Jag och Milla känner oss hedrade och varma ända in i själen. Tack också till alla sponsorer som bidrog till vinster och en fin goodiebag: Gococo Sportswear, RöhnischBiofoodFazerProVivaLindahlsNIVEAMalin från Forever Living, Ullmax och…

prot_go4

Holistic! Företaget bidrog både till goodiebagen (mer om vad som ingick i den här), vinster i form av sitt goda proteinpulver i olika smaker, samt gjorde eventet möjligt rent ekonomiskt genom sitt huvudsponsorskap.

Sist men verkligen inte minst vill jag även passa på att tacka min grymma kompanjon CoachMilla! Det är alltid lika roligt att jobba med dig. Det var så kul att båda skickade sms om att vi  känner oss bakis idag. Men det är ju inte så konstigt efter en lyckad träningsfest ♥

6 kommentarer
  1. Tack själv! Det var lerigt, roligt, jobbigt och idag kom träningsvärken som ett brev på posten.
    Jag ser dock en fördel med gårdagen, det var ju inget pollen i luften i alla fall 😉

  2. Hej Anna!
    Som du får mig att önska att jag bodde i Stockholm ibland :). Nu bor jag nästan 70 mil norr om Stockholm så jag undrar vad det är för vantar som tål -30 grader? De vill jag ha :).
    Hoppas du njuter för fullt av påskledigheten!
    Kram Maria

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras