Get OUT to workOUT winter edition

getout_winter

Det ligger fortfarande en och annan snöfläck kvar i Stockholm men det hindrar oss inte från rolig utomhusträning. Många har efterfrågat ett nytt Get OUT to workOUT och nu kryper jag och Milla ut från våra vinteride, fulla av energi att dela ut. Torsdag 26 mars kl 17.30-19.00 bjuder vi för fjärde gången in till träningsfest i Humlegården tillsammans med vår huvudsponsor Holistic, ett företag som precis som mig och Milla står för ett helhetstänk med hälsa inifrån och ut. Träningsupplägget liknar förstaandra och tredje gången, med vissa modifieringar av övningar och redskap. Peppen är dock densamma.

Så låt oss tillsammans kicka igång våren med stärkande träning, glädje och som vanligt ingår en fin godispåse när man går på kalas. Ännu en gång – let´s #Getouttoworkout med #Holistic (använd gärna taggarna så att vi kan kika på varandras inspirerande träningsbilder från eventet). Utöver detta väntar överraskningstävlingar med fina priser i potten.

Antalet platser är begränsade och men nu så tveka inte utan boka och säkra en plats. Maila anmälan till [email protected] och märk med ”Get OUT”. Trots kyla – varmt välkommen!

P.S. Anmälan är bindande men blir du sjuk/får förhinder går bra att skicka en vän eller komma förbi och hämta din goodiebag. D.S.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras