CRAFT aw15 och ss16

craft_run_aw15

Igår var jag på en pressträff hos CRAFT. Pressträff express eftersom Hugo hade fotbollsträning och jag var tvungen att rusa hem och lösa av Jonas. Men jag hann ändå med lite mingel, gå loss med kameran, samt ett kärt återseende av Sara i roll som CRAFT-representant. Hon presenterade det kommande modet, ovan höstens upplaga av den prisbelönta funktionströjan Wind Jersey. Den har flera smarta funktioner, t.ex. en magnet där du lätt fäster den nerdragna dragkedjan i halsen, samt påsydda vantar.

Förutom Wind Jerseyn ser du ovan varma, vindskyddande shorts att dra över dina löptights, skyltdockor med löpkläder ur summer/spring 2016s kollektion, samt en vindtröja med kort ärm och mycket reflexer. Sistnämnda som en reflex-shirt med hög, åtdragbar hals, där du slipper att den knäpps upp och fladdrar.

craft_jag_underst

Underställ är något många förknippar CRAFT med och dessa har verkligen utvecklats de senaste åren. En nyhet för hösten är att du kan designa ditt eget och det finns även färdiga som kända profiler gjort. Här håller jag i ett som Charlotte Kalla designat med mönster av små varghuvud. Antar att hon tänker lite så om sina motståndare i skidspåret, som jagande vargar. Snyggt, mjukt och luftigt där du svettas som mest.

craft_understall15

Mer ur underställskollektionen av olika materal, färg och tjocklekar du här. Överst designat av en cyklist jag inte minns namnet på, men du ser kopplingen med en kugge i mönstret. I övrigt massor av härliga underställ att mysa runt i hemma i stugorna. Nederst Anja Pärsons populära i nya färger.

craft_skid15

Bland höstens skidkläder fanns många sköna jackor och varmfodrade tights i olika tjocklekar och färger. Jag gillar verkligen den mörklila linjen med lysande orange detaljer som går igen även i löp- och cykelkollektionen. Ett praktiskt plagg som kommer är dessutom en kjol att dra över dina tights/jeans/skidbyxor för att skydda mot att bli kall om rumpan. Till den finns det matchande varmfodrad jacka och väst. Passar lika bra på stan som i skidspåret.

craft_ovrigt_aw15

Övrigt ur höst/vinterkollektion som jag tycker om är toffsmössorna och alla slags vantar i olika tjocklek. Sen fick vi även en sneak peak av vår/sommaren 2016s kollektion där de här tunna trosorna utan åtsittande sömmar fanns att kika på. Ser väldigt sköna och praktiska ut.

craft_ss16

Mer ur ss16-kollektionen hittar du ovan. Luftiga linnen, diamantmönster och härliga färger. Den stora myströjan gillade jag speciellt mycket.

craft_mingel

Förutom alla fina kläder var det roligt att träffa alla bloggare, företagare och övriga. Sara och Malin från CRAFT, på bild ovan Ann-Sofie, Sofia, Viktor, Åsa och många fler. Ett väldigt fin ordnad pressträff och lika avslappnat trevlig stämning som jag upplever varumärket som. Tyvärr hade jag bråttom hem, men ett par kramar och ett glas bubbel fick jag i alla fall in mellan allt fotograferande. 

9 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras