Visa-magen-modet

80-talstrenden med korta magtröjor är här igen, både bland träningsmodet och det övriga. Själv har jag inga problem att visa mig i bikini, men på gymmet känner jag att magen är för privat att blotta. Märkligt resonemang och förmodligen en vanesak, men så känner jag. Och som alltid väljer man ju själv vilka flugor man följer, oavsett hur snyggt det ser ut på andra. På bild från vänster:

Vad tycker du? Gillar du att träna ”bar-magat”?

6 kommentarer
 1. Näe usch för magmodet, bara ytterligare tröttsam exponering av kvinnokroppen (jmf med träningsmode för män, inga bara magar där va?). Inte kan jag se det funktionella i det heller. Bikini yes, visa magen på gymmet – big no no. Dessutom tror jag nog att rätt många känner sig exkluderade i det här modet… Degmagar, rynkmagar, runda magar….

  1. Anna – jag både håller med om inte. Tycker inte man ska behöva skämmas över sin kropp eller dölja den samtidigt som det är som du säger – att många faktiskt gör det och att även män borde visa lite mer hud. Dock är det fritt att välja längre linnen om man inte vill visa magen, och rent estetiskt snyggt och kul med nya klädmodeller tycker jag, trots att jag själv inte vill klä mig så.

 2. Nej!
  Säger som dig; på stranden går jag hellre i bikini än baddräkt.
  Men vid ett tillfälle hade jag glömt träningstopp och valde därför att köra intervaller på löpbandet i sportbh och min finstickade vanliga tröja. Någon tyckte att jag skulle kört i bara sport-bh. Inne på gymmet?? Aldrig i livet…..

  1. Det finns de som gör det utan problem och tränar i enbart sport-bh och känner man sig bekväm i det tycker jag det är helt rätt. Men jag är som du och gillar längre linnen bättre.

 3. Nej! Känns inte bekvämt! Framförallt inte inne… Jag har sprungit i bara sport-bh på sommaren när det varit riktigt varmt men då i skogen.

  1. Kajsa – konstigt ändå det där. Att många av oss inte vill flascha våra magar, trots att de inte har tydliga magrutor. Jag är väldigt stolt över min & dess historia men känner ändå inte för att magtröjor på gymmet är något för mig.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras