Aldhil – höstens beauty by Röhnisch

Den här fredagen går jag direkt på myset, utan fredagsfys. Inspiration till din träning får du under helgen istället, filmat material finns, men nu vill jag tipsa om något du kan gosa in dig i. Mycket därför är hösten min favoritårstid. Dels eftersom det är så vackert ute med starka färger av guldiga löv, rönnbär och nypon, men mest för att efter en varm sommar få ta på sig ulliga tröjor, tjocksockar, mössa och varm jacka. Hösten är fortfarande varm, men tidiga mornar är det lite ruggigt och skönt med tjockare plagg.

Röhnisch är ett företag jag samarbetet med sen lång tid tillbaka och som på senare år lanserat allt snyggare vinterjackor. Några nyheter ser du i mitt inlägg om Röhnisch höstkollektion och här ännu en skönhet som bara finns på Intersport.

rohnjackor15

Aldhil är en kort vind- och vattentät vinterjacka som finns i färgerna vitt, svart och marinblå. Tuff på utsidan – mjuk och varm på insidan med flera praktiska funktioner:

  • Materialet är Flourcarbon Free – ett bra miljöval.
  • Extra värmande padding på skuldrorna via sitt Sun System, ett ställe där kvinnor ofta fryser extra mycket och som förhindrar värk i nacke och skuldror.
  • Vind- och vattenresistent – perfekt i höstrusket.
  • 2-vägs YKK dragkedja som ger extra rörlighet.
  • Dragsko nertill och huva som skydd vid stormiga dagar.

Just nu kan du köpa jackan för 1499 kr istället för 1999 kr på Intersport.

rohnischjacka_aw15

Min egen Aldhil-jacka blir en ny skön favorit inför vintern. Jag har alltid gillat korta jackor och även om jag tycker om färg är en svart alltid bra som matchar till allt. En höstgul kjol t.ex. Ha en fin fredag friends!

I samarbete med Röhnisch.

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras