Höstens favoritplagg – indoor och outdoor

Funktionella, sköna plagg är alltid det som används mest av mig. På höst- och vinterhalvåret ännu mer om jag ska spinna vidare på mysfaktorn inne och att outdoor-kläderna måste skydda mot tuffare väder. Mina tre favoriter just nu:

norrona_hostoutf

1. En ny tröja i tunn merinoull från Norrøna som jag fått hem att testa. Orange och grått matchar årstiden och hoodiens materal är perfekt för att hålla en lagom kroppstemperatur, just nu inomhus eftersom jag tycker den är för snygg att svetta ner, men sen även vid löpning, skidåkning och andra utomhusaktiviteter.

2. Raggsockor. Tidösa klassiker som pricken över hemmauniformen, både till mjukisbrallor och jeans. Mina dessutom stickade av min ängla-farmor. Bara det får mig att vilja ha dem jämt.

lundhags_byxor3. Utomhus – regn- och vindbyxor från Lundhags. Dem köpte jag i outletbutiken utanför Åre i våras och har redan användts massor. Typsikt tidlöst plagg som räddat många utflykter och cykelturer till/från skolan.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras