Fredag 13e som playsumer

”Let fun-seeking costumers jump in to the unknown” – kort beskrivning av trenden ”playsumers” som jag och ett gäng har gjort grupparbete om som ska presenteras på måndag. En trend och livsstil som blir allt mer självklar för yngre generationer som växer upp. Att överraskningar, underhållning, spänning och frihet att välja ingår i både vardag och jobb. Trenden som uppmanar att kliva ut ur sin comfort zone, testa nya saker och ha roligt.

Jag känner så mycket igen mig den typiske playsumern. I hur jag valt att leva mitt liv och hela tiden söker utmaningar, vill utvecklas, ha kul och överraskas. Så har jag alltid varit och kanske därför fredag den 13e är min turdag? Så här såg den ut:

06.05. SleepCycle väckte mig med lugn musik och jag gick upp. Snooza gör mig bara seg och jag brukar se fram emot min morgonstund.

06.06. Slår på Moccamastern på väg till toan och gör mig klar. Sen ”en halvtimme” med kaffekoppen, datorn och proteinkrämen som råkar bli nästan en timme när jag exalterat pillar med min nya träningsfilm. Älskar att klippa och leka i iMovie.

07.00. På gymmet. It´s now or never! 30 minuter med hantelpress, bänkpress, bicepscurl, tricepspress, smala armhävningar och stående bålrotation. Kort och intensivt pass, så som jag gillar, i smurf tights för bästa Friday feeling.

nackadem_apple

Fruktstund med många ”apples” – hela dagen.

07.45. Löser av Jonas hemma som åker till jobbet. Äter overnight oats och duschar. Springer fram och tillbaka för att leta efter rätt strumpor till Junior, få med matlådan, Jonnas Schewo (en rosa ekorre), vantar och JA! Hörlurarna. Bra att jag kom ihåg. Att lyssna på musik gör alltid transportsträckan roligare.

09.00. På skolan. En heldag vigd till att bli klara med grupparbetet om just playsumerstrenden applicerad på S.E.B, banken som idag är allt annat än underhållande. Det går bra, presentationen blir grym och vi har kul på vägen. Vi är playsumers hela klassen och det är därför vi valt att plugga sociala medier och att jobba med vårt nöje.

foto_tt

16.00. Hann precis till SATS Stadion innan regnet kom och där väntade en fotograf från TT. Jag har blivit intervjuad av en journalist tidigare i veckan som även behövde bilder. Hojta gärna om du ser mig i någon tidning för själv hinner jag sällan läsa några.

barnen_mys

17.00. Hemma och HELG! Löser av Jonas som drar till gymmet för snabb fredagsfys medan vi andra påbörjar myset. Trånga tights krånglas av, mysbrallorna åker på och sminket bort. Tänder ljus och plockar fram lite godsaker. Landar i soffan där jag stannar hela kvällen med mina bästa.

Ännu en fin fredag 13e och visst är trenden intressant? Jag menar inte att allt ska vara en rolig dans på rosor, men att effektivt och framgångsrikt arbete inte måste betyda blod, svett och tårar. Att samhället idag öppnar upp till att vi lättare får in mer nöje och spänning i livet. Jag gillar.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras