GOTT NYTT ÅR!

Eftersom jag också är ute och tänder tomtebloss tar jag farväl av året som gått och välkomnar ett nytt med ett förinställt blogginlägg. Let´s do magic!

För tänk vad häftigt livet är, allt vi fått uppleva och allt vi har framför oss. Några nyårslöften har jag inte tänkt över mer än att jag ska fortsätta försöka leva och njuta så mycket som möjligt. Åren går sjukt fort så det gäller att ta vara på dem och mycket kan vi inte kontrollera. Visst kan löften vara super med konkreta mål som leder till något bra, men det kan också bli hur bra som helst om vi bara vågar släppa kontrollen och tar emot framtiden med öppna armar.

Har du gett något löfte?

Anna Lissjanis, jul i Jorm 2015.

Tack för att du hängt med mig under året, för allt stöd och kritik – såväl positiv som ifrågasättande. Din närvaro utvecklar mig, min verksamhet och bloggen. Så tack! Och för dig som kikar in för första gången – varmt välkommen! Tillsammans ska vi göra varje dag av 2016 till den bästa.

nyarsskal

Skål för 2016 ♥

4 kommentarer
  1. Mitt löfte är att göra det jag mår bra av och skita i vad alla andra tycker 🙂 Annars har jag inte gett några löften utan satt upp lite mål istället som jag kan utvärdera nästa nyår 🙂

    God fortsättning!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras