Shoppingsug i Lindvallen

Om längtan efter ett par googles beror på min kärlek till skidåkning, lappsjuka med shoppingbehov eller bara att feta flugmodeller med spegelglas trendiga och sjukt coola?

Vet inte, men jag har fått dem på hjärna. Tyvärr inte på hjälmen än eftersom de från Oakley som jag provade på bilden kostade 2000 kr. Lite väl saftigt för en pryl som används ca 2 veckor/år tycker jag, men kan tänka mig att hålla utkik när rean sätter igång. Och kika runt kostar ju inget.

shopping_lindvallen

För shoppingsug av snygga sportkläder kan jag annars rekommendera SkiStarshop Concept Store i Lindvallen som även finns online. Där finns massor av fint från flera stora märken, t.ex. CRAFT, Kari Traa, Haglöfs, Bergans of Norway och många fler.

Jonna kramar Valle /annalissjanis.se

Förutom fina kläder, googles och ett mysigt Bianchi-café, kan du köpa snögubben Valle-nallar och kläder med hans tryck i butiken. Dessutom brukar SkiStarmaskoten visa bio och bjuda in till kramkalas där. Det var anledningen till att vi åkte dit, inte shopping.

Jonna är helt kär i Skistars maskotfigur, har dansat och sjungit med till hans uppträdanden och fick även åka skidor med honom igår. Så smart marknadsföringsknep och även en bra hjälp att få barnen att upptäcka glädjen med skidåkning. Dessutom är det ju sjukt söta, barnen och den mjuka snögubben.

 

4 kommentarer
  1. Valle! Han heter Valle! Så himla viktig detalj det där… Ha, ha, här hemma finns det Valletröja och Vallegosis och jag betalar gärna lite extra för att få skidälskande barn. verkligen smart grej!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras