Slå knut på dig själv (och inte)

80-talet hänger kvar i modet.

Med midjekorta tröjor, neon, höga midjor på tights och byxor. Med att slå en knut på i midjan på linnet. En piffig detalj som ger en helt annan look, både på hela outfiten och siluetten. Dina gamla träningslinnen blir som nya och gör som jag, sätt knuten lågt, om du inte är bekväm med att visa hela magen för alla på gymmet. Det finns även många färdigknutna plagg ute i handeln just nu, t.ex. linnet jag visade efter pressträffen för Röhnisch Black Clover Running Collection.

knut_linne

En knut som framkallar minnesbilder från barndomen. Hur min syster, våra vänner och jag dansade och mimade till Orup – klädda i varsin tillräckligt pösig T-shirs för att knyta upp. Med vegakepsar på huvudet, lysande av neon och stort självförtroende.

Det här tycker jag är så kul med kläder. Små detaljer som förändrar hela stilen och att välja kläder plagg som är smickrande för din kroppsform. För det är ju aldrig din kropp som inte passar vissa plagg – då är det kläderna det är fel på. Har du någon kroppsdel du är extra stolt över så använd kläder som framhäver den.

Yoga krigare C - Anna Lissjanis

Jobba med kroppen istället för mot. T.ex. med krigare C som jag gör ovan och andra yogapossitioner. Den här veckan går jag igenom olika teknikvideos på Yogobe lite extra. Grottar ner mig i övningsutförande, andning och annat så långt jag kan. Vissa positioner är helt omöjliga, som ”Eka Pada Galavasana – flygande duvan”, men jag gör så gott jag kan, lyssnar och studerar.

duvanTräningskläder: Linne – Björn Borg, tights – Casall HIT.

Precis som vissa kläder passar inte alla övningar min kropp och då väljer jag andra. Ett alternativ som känns bra. Jag slår som sagt hellre knut på kläderna än mig själv.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras