Packa smart med IAMRUNBOX

iamrunbox_sponsrat

”Har jag fått med allt? Ligger plaggen ok i väskan?” Packa ner, packa upp. Ett konstant packande. Känner du igen det?

Packa inför resor, jobbdagar och träning. Dagar jag kan lämna hemmet med en handväska går att räkna på en hand. För mig är det resväska eller ryggsäck som gäller. En där jag får plats med både dator, matlåda, vattenflaska och ombyte tills efter träningen de dagar jag ska vidare efter ett gympass.

Igår hade vi hemmastudier, men i måndags (då bilderna togs) var typisk heldag på språng. Jag tränade på morgonen och passade på att prova en ny produkt jag fått hem i samarbete med IAMRUNBOX. Klädboxen Garment Carrier som håller ombyteskläderna skrynkelfria och torra.

Nu är det fortfarande soligt och fint ute, men boxen är tillverkad av ett material som skyddar mot regn eller annan fukt, t.ex. när du springer, cyklar eller reser. Till får du även en ”folding assistant” som hjälper dig att vika kläderna till ett passande format.

iamrunbox1 iamrunbox2iamrunbox3Jag trodde aldrig att jag skulle få ner en hel outfit, men den var perfekt storlek för att rymma både dator, mina jeans, underkläder, en skjorta och skor. Liten, smidigt form och väger dessutom bara 425 gram.
iamrunbox4

Klar att stoppa ner i sin ryggsäck eller resväska, utan risk att kläderna knölas ihop eller blir blöta av en läckande vattenflaska eller liknande.

Nu är det bara en månad kvar tills jag och familjen reser till Mythos Beach för att arrangera vårt Frisk & Stark Familj-koncept. Å vad jag längtar! Till allt som har med resan att göra, utom just att packa till mig själv och alla barn. Det är som sagt alltid svårt att veta hur mycket kläder som behövs, men IAMRUNBOX kommer i alla fall underlätta endel. En bra förpackning till mina festligare kläder som jag gärna vill slippa stryka på plats.

Har du någon höstresa inplanerad? Är du bra på att packa smart?

** Produkttest i samarbete med IAMRUNBOX **

5 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras