#videohjälpen – fråga oss om träning och sociala medier

anna_linda_videohjalpen

På tisdag 13 december kl 13.00-14.00 kommer jag, Linda Hörnfeldt och hennes sötnos Leia vara med i Videohjälpen, United Screens välgörenhetsinsamling till Musikhjälpen. I tisdags sågs vi för att filma och båda är superpepp på projektet. Att få vara med och bidra till insamlingen av pengar till Musikhjälpen och barns rätt att gå i skolan i krigsutsatta länder.

Sändningen sker parallet med Musikhjälpen på P3 och och SVT Play på YouTube från måndagen den 12 december till och med söndag den 18 december, live från United Screens Creator Studio. Tillsammans kommer youtubers, podcasters, artister och andra profiler från sociala medier sända live och hjälpa till med insamlingen.

Videohjälpen 2016

– Var? Sändningarna, dygnet runt 12-18 december, kommer du kunna följa på Youtube i kanalen Videohjälpen. Jag och Linda sänder 13/12 kl 13.00-14.00.

– Hur? Här hittar du bössan för insamlingen till Musikhjälpen.

– Vad? Träning och sociala medier för dummies. Under timmen med mig och Linda kommer vi besvara frågor vi fått på ett lättförståeligt sätt. Så, vad undrar du om träning och sociala medier? Vad vill du att jag och Linda diskuterar under sändningen?  Ställ din fråga/förslag på diskussionsämne i en kommentar till det här inlägget.

Fråga mig och Linda om träning och sociala medier

armhavning_rohn

Utmana oss med kniviga frågor och se oss svettas i en armhävningsduell. För varje 100 kr ni skänker kollektivt till Videohjälpen innan 50-minuterssändningen är över gör jag och Linda 10 armhävningar.

anna_linda_musikhjalpen2

Så, ställ frågor i kommentarsfältet till det här inlägget. Svåra som lätta – allt är välkommet! Frågorna besvarar vid sedan live på YouTube och jag hoppas även du vill bidra till insamlingen. Jag kämpar gärna med tusentals armhävningar för barns rätt att gå i skola.

HJÄLP OSS HJÄLPA – våga fråga ♥

2 kommentarer
  1. Prata gärna om träningsvärk. Jag började ett styrketräningsprogram i veckan. Första passet- knäböj, utfall, utfall bakom. Har knappt kunnat gå sedan dess. Går det att undvika? Ska man smyga igång med bara ett par knäböj? Jag tycker egentligen bäst om att springa men behöver komplettera med styrka.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras