Frisk och Stark Familj Gran Canaria – sammanfattning i bilder

motstandslopning_jonna

Efter sju maxade dagar är det dags att summera Frisk & Stark Familj för den här gången och ta farväl av Lopesan Baobab Resort.

Nu på morgonen ska jag ut på en sista löptur vid havet, riktigt njuta av soluppgången och ljumma vindar mot bar hud, och senare leda löpstyrka medan Jonas arrangerar bollspel för barnen. Sen är det bara att packa ihop och bege sig till flygplatsen.

Jag tycker bilderna räcker bra som sammanfattning av veckan. Som du ser dagar fulla av energi in. Från solen, rörelseglädje, goda ätbarheter, vila, bad och gemenskap i exotisk miljö.

getoutfamily_grancanariacore_boll_getout gummiband_getoutfamilynat_trxyoga_grancanaria

Frisk & Stark Familj Gran Canaria har bestått av:

Get OUT to workOUT family, morgonyoga, Big- & Small 6, löpstyrka, bollspel, Mini- & Maxifys och bakning av mumsiga rawfood chokladbollar är passen vi arrangerat för Apollo. Så fantastiskt roligt att möta alla familjer, här med möjlighet att ge mer till var och en eftersom vi jobbat med mindre grupper.

Både jag och Jonas älskar att jobba med träning och gillar att hålla igång även på semester. Därför är vi så glada att få möjlighet att kombinera jobb med solresor ihop med familjen så här. En tillvaro där jobb, livsnjut och familjetid flyter ihop.

bad_grancanariasimmar_grancanariaben_poolen_grancanariablomma_grancanariatonfisk_grilladfamiljen_lissjanis_grancanaria

Tacksamma, påfyllda och redo för vårvinter hemma i Sverige. Jag ser fram emot den också.

Tack till Apollo för gott samarbete, till Gran Canaria för vackert väder, miljö och gästfrihet. Och inte minst tack alla familjer som bjöd på massor av energi och gjorde vår vecka så härlig!

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras