Ny frisyr engagerar + #tbt till frisyrer genom bloggåren

Ny vecka – ny frisyr!

I fredagskväll spontanbokade jag tid på en (för mig) ny frisersalong här på Gärdet. Har försökt spara ut håret i ett års tid nu, men med mina skandinaviskt fina hårstrån ser det bara tunt och stripigt ut när det blir mer än axellångt. Och betydligt längre i nacken än där fram, så nu fick tjejen på Klippoteket fria händer att korta av för en jämnare och fräschare frisyr. Resultatet ser du här!
Trivs och känner mig väldigt mycket ”som jag” i den här frisyren, men det är inte vad jag tänkt skriva om – utan vad som hände när jag la ut bilden på Instagram. Jag visar ofta tips på träningsövningar, upplyftande tankemönster och annat som jag tänker kan ge direkt nytta till den som följer mig, men få saker engagerar som frisyrer. Eller andra livsförändringar. Har du tänkt på det? Kanske inte så konstigt att skönhet och kontraster av olika slag gillas då Instagram är (tänkt som) ett bild-medie, men ändå – att det kan bli sådan uppståndelse över en frisyr fascinerar mig.
Vad engagerar dig på Instagram? Är det också frisyrer eller annat?
Så här har jag sett ut under åren som bloggare. Nu mest lik 2013?
Anna Lissjanis - frisyrer 2009-2016
Så. Tips om du vill öka engagemanget i ditt Instagramkonto – förändra din frisyr! 😉
KRAM och ha en fin ny vecka – oavsett hårstil!

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras