FILM: 5 kul parövningar

Fredag kompis!

Med traditionell filmvisning här i bloggen, inför din fredagsfys eller helgträning. Den här veckan roliga parövningar som jag filmade ihop med min SportHälsa-kollega Lisa i tisdags. ”Kul” är förstås en smaksak, men tillsammans med en kompis blir det mesta roligt. Jobbar ni dessutom ihop, så som jag och min är i filmen, törs jag lova att du får extra skratt på köpet. Det fick i alla fall jag och Lisa i vissa kluriga varianter och energin var hög. Det är något speciellt när man hjälper varandra, får stöd och dessutom power från naturen. Om ni väljer att köra utomhus.

5 kul parövningar

  1. Kompisrodd
  2. Enbensutfall
  3. Hög armhävning
  4. Omvänd burpee
  5. Planka med surprise (går att kombinera med armhävningen)

Jobba förslagsvis växelvis där ni gör 10 repetitioner var för varje sida x 3 per person. Ta med en vän och testa!
Som du hör har jag använt musik från fantastiska Avicii. Du har säkert inte missat tragedin med Tims bortgång? Och jag tänker att det passar bra med hans musik som pepp i en film där vänner jobbar sig starkare och har kul tillsammans. För det är så jag själv upplever tiden ihop med mina vänner – som stärkande och en möjlighet att prata om både roliga och svåra saker. Våga ta stöd av dina nära om du har det svårt. Kram och kärlek! ♥/A

Fler roliga parövningar

» Parträning med Pischa – planka på planka
» Parträning av core- och hållning
» Parträning med styrka bra för löpare

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras