Träna kettlebellpass med mig hos MyMOWO

Yeay, jag har en roligt grej att berätta för dig

Vet inte om du såg på Instagram att jag var i Östersund en dag för några veckor sen? Att jag träffade den här sköna bönan, Ida ”Workout Is Passion” B Olsson? Hon är en av alla mina stora inspirationskällor med sin sköna inställning till träning och underbara personlighet. Så kul att äntligen ses IRL – OCH såklart de genuint varma själarna från MyMOWO som jag är så glad att få samarbeta med. Vi började med att snacka över en lunch, sen var det inspelningsdags, bara några kvarter från min gamla gymnasieskola. Lokalen var ljus, fin och som du ser inredd likt ett vardagsrum för att ge hemmaträningskänsla.

MyMOWO är just en träningssajt där du hittar hundratals enkla, roliga och effektiva hemmaträningspass. Träning olika former, med olika redskap och inriktningar, allt från 5 till 30 minuter. Du kan streama passen direkt via din dator, telefon eller läsplatta och köra utifrån dina personliga önskemål och behov.

Träna kettlebellpass med mig hos MyMOWO

Idag lanseras ett av mina kettlebellpass under ”kraft”-kategorin med fokus på överkroppen och ett med fokus på underkroppen kommer senare. Och nu kan du prova detta och övriga pass gratis i 30 dagar, sen är kostnaden 99 kr/månad, utan bindningstid eller uppsägningstid. Registrera dig här och ange koden: anna2019 (med små bokstäver).

”Träna styrka med kettebell är ett pass med tung styrka för framförallt rygg, armar, axlar och bålen men där hela kroppen aktiveras och utmanas på ett effektivt och roligt sätt. Vi värmer upp med sköna pulshöjande övningar för hela kroppen och rundar av passet med att stretcha och sträcka ut musklerna. Däremellan jobbar vi med 6 övningar i 3 block i ett kontrollerat tempo för att hitta rätt muskler. Du bestämmer hur jobbigt och tungt du ska träna genom att variera vikten på kettebellen. På med pannbenet och tryck på play och låt Annas härliga energi och styrka smitta av sig!”

Jag är så glad och stolt över att få samarbeta med gänget på MyMOWO. Att jobba med proffs, som liksom mig brinner för att dela sin passion med andra. Som dig! Hoppas du vill hänga med mig till MyMOWO och provträna.

Kram! /A

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras