Om vänner – en lördag i lycka, en söndag i tårar

Vänner!

Hur viktiga är dina för dig? För mig är dom extremt viktiga. Jag har många ytliga och nära få riktigt nära, som jag delar mer känslor med än min familj. Som jag är 100% jag inför, även om vi är väldigt olika. Som jag kan prata med om allt och dom med allt med mig. Där det kan gå flera månader mellan vi ses – utan att vår relation förändras.

Känner du igen det ihop med någon? En av mina närmaste vänner är Milla som du ser på bilden. Vi träffades genom bloggen, skapade eventet ”Get out to workout” och senare ”Frisk och stark familj”. Vänskapen växte i takt med antal event, resor med Apollo och även genom våra familjer. Min och Millas män har blivit goda vänner, liksom våra barn. Vänskap smittas kan man kan säga.

En lördag i lycka

I lördags fick vi en nästan overkligt fin dag hemma hos Milla med familj. Där Jonna fick rida på- och mata hästen Tindra som Milla hjälper till att sköta. Lyckan var total. Jonna har längtat efter att rida mer ända sen hon satt upp på en häst för första gången i livet i Jorm i påskas. Och som alla mödrar spred sig min dotters glitter på mig, samtidigt som jag var glad att få tid ihop med Milla.

Dessutom grillade vi, fikade och barnen badade och bastade. De bor så fint ute på Ingarö, med egen pool, närhet till djur och natur. Så mysigt och avkopplande att bara hänga, snacka och planera kommande Frisk och stark familj-event.

En dag som fyllde mig med massor av värme och insikt över hur mycket mina vänner betyder för mig. Glädje över att vi har mycket inplanerat ihop under året framöver.

En söndag i tårar

Dagen efter blev raka motsatsen. Du som följer mig på Instagram såg att det gäller en annan älskad vän – Terese. Min poddkompis på Rörelseglädjepodden jag känt i snart 10 års tid, även hon via bloggen. Som nu ligger på sjukhuset och är allvarligt sjuk.

Klarar inte att skriva utan att tårarna rinner och så såg hela gårdagen ut. Floder av gråt, känslor av hopplöshet, saknad och åter igen insikt hur viktiga mina vänner är. Nu är jag en känslomänniska av högsta rang, men jag tror de flesta förstår hur fruktansvärt det känns. Och om jag känner så starkt, hur ska då Terese och hennes familj känna?

Terese kommer berätta mer om allt när hon orkar. Och jag vill bara säga – var rädd om dig och dom du har nära. NU! Vi vet inget om hur morgondagen ser ut.. ♥/A

10 kommentarer
  1. Usch vad gäller Terese! Jag har tänkt så mycket på henne dessa dagar otroligt tråkigt att höra att läget är så dåligt! Önskar er båda styrka i denna svåra tid. Cancer är ett helvete; en fin vän till mig gick bort i trippelnegativ bröstcancer för två år sedan, och jag saknar henne fortfarande nästan varje dag.
    Kram

    1. Josefine – ja, det är fruktansvärt! Jag kan inte sluta tänka på henne. Går sönder inombords, så hur ska det då vara för henne och familjen? Förstår att du är ledsen med tanke på din vän. Livet är inte alltid rättvist. Stor kram!

  2. Usch och fy….har tänkt sååå mycket på Terese!!!! Hur kan det bara hända…skänker alla mina tankar till henne och hennes familj och hoppas på att allt går vägen. Vet dock inte HUR allvarligt det är men sänder över en massa massa massa styrka. Och en stor kram till dig med!!!!!!

    1. Ulrika – jag tänker på henne hela tiden jag med. Så fruktansvärt tufft. Och Terese vill berätta själv när hon orkar, men jag skickar vidare alla hälsningar så länge. De betyder mycket. Stor kram tillbaka! <3

  3. Ens egna små bekymmer blir lite ynkliga… Opererade bort en ofarlig typ av hudcancer vid ögat/näsan och oroar mig för om det kommer se kosmetiskt ”fint” ut…. Tacksam att det är ofarligt.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras